תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

כמו שפורסם, ריינאייר חזרו חלקי בתאריך שפרסמו וויזאייר יחזרו חלקי ככל הנראה בתאריך שפרסמו.

תאריכים מדויקים יותר אפשר כלומר מה זה אחרי פסח היום טוב או כל חול המועד ו
אחרי אחרון של פסח כלומר החל מיום רביעי 1.5. גמיש בחזרה לא כ"כ משנה באיזה יום, בטווח של כמה ימים אחרי פסח.
וכן בהלוך חשוב לי לפני שבת הגדול - אבל גמיש בתאריך יציאה.
היעד שלי זה בלגיה - אז מלכתחילה אם יש משהו ישיר לשם עדיף, אם אין - אז לסכיפהול - אמשטרדם. ומשם אכנס לבלגיה.

מישהו יודע אם יש אפשרות להוזיל עלות של הוספת מזוודה לאחר קניית כרטיס טיסה ברינאייר?
הם מבקשים באתר על מזוודה של 20 ק"ג- 45 יורו לכל כיוון, האם בשירות לקוחות יש אפשרות להוזיל?

איזה חברות טסות מישראל עכשיו? חוץ מאל על
אני מחפשת טיסה לוינה ליומים
ראיתי בראיינר באפריל אבל מעדיפה קרוב יותר (רייאנר עוד לא הודיעו על ביטולים באפריל נכון?)

איזה חברות טסות מישראל עכשיו? חוץ מאל על
אני מחפשת טיסה לוינה ליומים
ראיתי בראיינר באפריל אבל מעדיפה קרוב יותר (רייאנר עוד לא הודיעו על ביטולים באפריל נכון?)
למתי את צריכה מדויק יותר??

גמישה בתאריכים
מחפשת זול ומעדיפה בפברואר
בשבוע של הבחירות הכי טוב, אבל טוב לי גם בכל תאריך אחר

גמישה בתאריכים
מחפשת זול ומעדיפה בפברואר
בשבוע של הבחירות הכי טוב, אבל טוב לי גם בכל תאריך אחר
יש אל על מ26\2 עד28\2 ב190 דולר הכי עדיף בשבילך
וויז וריינאר חוזרים ממרץ שאז המחירים יכולים להיות אפילו כמעט חצי מ190 דולר מעוניינת??

בטיסה ב26\02 באל על לא נשאר מקומות בתיירים
היא הייתה מעולה בשבילי

מרץ מעולה לי, וגם השבוע הראשון של אפריל
אבל מעדיפה כמה שיותר מוקדם

מחפש טיסה זולה לוילנה או למינסק בין התאריכים 4/03-7/03 (גמיש)
היעד הוא בלארוס.
מישהו יכול לעזור בענין?

מחפש טיסה לוינה אמצע שבוע שני עד חמישי או שישי גמיש בתאריכים עד סוף אדר, מישהו יכול לעזור?

מחפש טיסה לוינה אמצע שבוע שני עד חמישי או שישי גמיש בתאריכים עד סוף אדר, מישהו יכול לעזור?
יש קישור?
נכנסתי לוויז ולא מוצא בנתיים טיסות במרץ בכלל רק קצת באפריל
התאריכים המועדפים הם 3 - 7 במרץ
ביקשת עד סוף אדר .. ושם זה ב400 שקל
אפשר בבקשה קישור?
תקנו ישירות באתר של וויזאייר
תמיד מומלץ ודאי בזמנים טרופים אלו
1707736081414.png

סליחה מראש אם השאלה לא קשורה.

אבל בכל זאת אשמח לדעת - קבעתי טיסה לפבואר ובעקבות המלחמה שיניתי את התאריך לאמצע מרץ.
למישהו יש מושג מה מזג האוויר שם בתאריך הנ"ל?

רינאייר ביטלו טיסות לאפריל??
הזמנתי לוינה דרך קיווי ועכשו קיבלתי הודעה שהטיסה בוטלה:(
באתר של ריינאיר לא ניתן להזמין לוינה באפריל אלא רק מחודש מאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה