זה אתר ממש מוצלח לחיפוש פתוח -באיזה אתר אני מוצאת טיסה זולה מאוד לאירופה? לא משנה לאן.
הטיסה הזולה ביותר 1180 שקל, לקטוביץ, 6 עד 8 במאי.שלום רב
אני מעוניין בטיסה מייד לאחר החג לליזענסק בתכנון מלא (בתשלום כמובן)
אודה לכל רעיון
בערך 250 יורו לכרטיס הפרשכמה הפער הכספי היה בין הכרטיסים?
א גיטן מועד!@איצ'ה קו המידע
סליחה על ההתקפה...
מותר לשאול מאיפה המידע שלך לגבי טיסות והמסתעף?
פשוט יש הרבה דברים קצת משונים בהודעותיך בנושא (נראה לי שבעבר כבר הערתי על משהו ספיציפי).
למשל היום אמרת (לפי הבנתי בשמיעה בין רצף הודעות) שריינאייר ביטלו בגלל המצב, כפי הידוע לי לריינאייר לא היו אמורים להיות טיסות בחודשים (חודש וחצי) הקרובים.
(הם החזירו לשבועיים, ואז בטלו מחדש - סיפור ישן, ואז האריכו את הביטולים, ולאחרונה קצרו בחזרה, שבמקום למכור רק מאחרי החגים (תשפ"ה) הם כבר מוכרים מיוני, כך זה נשאר גם עכשיו).
בתחילת השבוע אמרת שיש ביטולים בוויזאייר, שטסים מיום שלישי בלו"ז הרגיל.
ויש עוד דברים "דקים" יותר.
(אני הייתי מצפה לשמוע הודעה בסגנון: חברות רבות כולל חברות ישראליות בטלו טיסות רבות ויש להתעדכן, חברות פלוני ופלוני בטלו את כל טיסותיהם להשבוע).
רומניה - 500 שקלטיסות בזול בחופשת אב לאירופה, יש משהו?
תודהרומניה - 500 שקל
בתקווה שוויזאייר יטוסו.
יש למילאנו סביבות ה-800תודה
יש משהו בסביבות המחיר הזה לאוסטריה/ איטליה או באיזור?
תאריכים?יש למילאנו סביבות ה-800
יש מגוון תאריכיםתאריכים?
אני מחפשת טיסה לגאורגיה (באטומי)מיד אחרי פסח
זה לא אתר שמזמינים דרכוהאם אתר זה אמין?
מישהו הזמין דרך האתר הזה?
![]()
טיסות סודיות - מנוע החיפוש הטיסות הפופולארי בישראל
מחפשים טיסות זולות? בטיסות סודיות תמצאו מנוע חיפוש טיסות גמיש, השוואת מחירי טיסות זולות, התראות על ירידת מחירים וטיסות ברגע אחרוןsecretflights.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //