תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

לכל המבינים פה האם יש כזה דבר ביטוח חו"ל שמשלם לביטול טיסה ע"י חברת התעופה
הייתי רוצה לבטח את עצמי עכשיו לאור המצב אם יבטלו לי את הטיסה עם ביטוח שמשלם על הביטול + המלון
יש חיה כזאת?

לכל המבינים פה האם יש כזה דבר ביטוח חו"ל שמשלם לביטול טיסה ע"י חברת התעופה
הייתי רוצה לבטח את עצמי עכשיו לאור המצב אם יבטלו לי את הטיסה עם ביטוח שמשלם על הביטול + המלון
יש חיה כזאת?
אני מאמין שיש (נראה לי דרך הביטוחי בריאות יש דבר כזה)
אבל לא כ"כ רואה צורך
על הטיסה חברת התעופה תשלם אם יבטלו
על המלון בדר"כ בבוקינג יש אופצייה עם ביטול בתוספת מחיר קח את זה כביטוח

אני מאמין שיש (נראה לי דרך הביטוחי בריאות יש דבר כזה)
אבל לא כ"כ רואה צורך
על הטיסה חברת התעופה תשלם אם יבטלו
על המלון בדר"כ בבוקינג יש אופצייה עם ביטול בתוספת מחיר קח את זה כביטוח
אז ככה מגדל הראל ופאספורט כארד אמרו לי שאין להם ולא נראה להם שיש כזה דבר
מלונות כשרים אין להשיג בבוקינג ולכן לא יעזור לי הנ"ל

אז ככה מגדל הראל ופאספורט כארד אמרו לי שאין להם ולא נראה להם שיש כזה דבר
אתה צודק אני התבלבלתי עם ביטוח ביטול נסיעה שזה למקרים מסויימים כגון מקרה רפואי וכו
לגבי מלחמה לא מצאתי וגם כנראה אין כ"כ חברת ביטוח שתעשה את זה עכשיו אלא במחיר מופרז
מלונות כשרים אין להשיג בבוקינג ולכן לא יעזור לי הנ"ל
יש גם מלונות כשרים בבוקינג אבל לא התכוונתי דווקא לבוקינג (בוקינג הוא סה"כ סוכן) אלא שהרבה פעמים מוכרים חבילות עם אפשרות ביטול ביותר יקר צריך לבדוק כל מלון לגופו אם יש להם אפשרות כזאת
אם יש כזאת אופצייה זה בדר"כ יהיה יותר זול מביטוח כי ביטוח תמיד ישלם לך אם תבטל והמלון יכול למכור את החדר למישהו אחר

נערך לאחרונה ב:
כרגע גם הטיסות של מחר ויום רביעי מבוטלות באתר של איבריה.
יש מידע מבוסס?
אין שום מידע
כמו בתחילת המלחמה כל חברה עושה הערכות מצב ולפי זה קובעת לגבי ההמשך
כל זמן שנמשיך להיות במצב המתנה אנחנו נראה עוד ועוד ביטולי טיסות

אחרי שהודיעה שתבטל את טיסותיה לישראל מחר: חברת התעופה Wizz שינתה את החלטתה ותשוב מחר לישראל.

שימו לב לריינאייר,
ביטולים, התעדכנו.

מדברים על שאטלים ימיים מטעם המדינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה