תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

שלום,
אשמח לעזרה
אני מחפשת טיסות זולות לניו יורק לשבוע הבא? מוצש/ראשון/שני
תודה!

מה הכוונה סוכניות ? מה הסיבה אם כך, לא ללכת דרכן ?
עיין באשכול למעלה אם יש בעיות עם הטיסה בדרך כלל יותר מסובך להתנהל אם קנית דרך סוכנות ועם אי הוודאות שקיימת כיום בענף זה פחות מומלץ
וגם אם ממילא קונים מזוודה זה כבר לא שווה כי הם מוכרים את המזוודה ביותר יקר

מישהו יודע האם יש טיסות מדברצן לישראל ישיר ביום ראשון הבא 15 לחודש???

הטיסות שלהם לבריסל בנובמבר (23 $ לכיוון) בוטלו אף הן?
ביינתים לא
מה שבוטל לגמרי זה פולין, וחלק מאיטליה, מארסיי.
ונראה לי שהם גם הורידו חלק מהלוח ליעדים אחרים
זה נראה שהם לא בונים על השוק הזה בעתיד הקרוב

נערך לאחרונה ב:
ביינתים לא
הם סתם אנטישמיים האירים האלו.

כאילו, איזו אמתלאה יש להם כדי לבטל? שיעזבו אותנו וחלאס, סתם לתעתע בנו? שיחפשו אותנו. אנחנו נטוס וויזאייר.

רוצים כאן לטוס בזול למילאנו והרי האלפים? יש לריינאייר הצעות בפחות מ40 אירו הלו"ש.

לדוגמא 26.11 עד 2.12.

אלו מחירים מעולים.

ישירות באתר הח
אפשר לצרף קישור בבקשה ?
אני לא מוצאת

הם סתם אנטישמיים האירים האלו.

כאילו, איזו אמתלאה יש להם כדי לבטל? שיעזבו אותנו וחלאס, סתם לתעתע בנו? שיחפשו אותנו. אנחנו נטוס וויזאייר.
האירים באמת אנטישמיים, לא רואה שום שיקול מסחרי הגיוני בהחלטות שלהם.
אבל מה תגיד על עמיתינו האמריקאים?

האירים באמת אנטישמיים, לא רואה שום שיקול מסחרי הגיוני בהחלטות שלהם.
אבל מה תגיד על עמיתינו האמריקאים?
כנראה משתייכים למפלגה הדמוקרטית.

וברצינות, יש חברת תעופה אמריקאית שכבר ביטלה מעכשיו לחודש מרץ?

אפשר לצרף קישור בבקשה ?
אני לא מוצאת
הטיסה הזאת כבר לא זולה, אבל עדיין, אם בטיסה זולה חשקה נפשכם ואתם סומכים על ריינאייר שלא יבטלו לכם ברגע האחרון, תוכלו למצוא בנובמבר טיסות בפחות מחמישים דולר הלוך ושוב. כאמור, לבריסל למשל.

אעיר, הטיסות לבריסל מעולם לא נכללו ברשימת היעדים הזולים, ובריסל היא מקפצה מעולה לטיול ביעדי הולנד האהובים.

ביינתים לא
הם ביטלו גם את הטיסות שלהם לבאדן באדן בגרמניה ולסופיה בבולגריה

מחפשת טיסה בין התאריכים 27-31 באוקטובר
לכל יעד יפה שמתאים לזוג שטס פעם ראשונה (בלי רכב)
בתקציב של עד 350 דולר לאדם
תודה לכל המסייעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה