תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

נשארו כמות מצומצמת של כרטיסים בטיסות אל על [ צ'רטר] תל אביב - לדבראצן [ הונגריה קרוב לקרעסטיר],
יש 3 טיסות במהלך החודש הקרוב במחיר טוב,

נשארו כמות מצומצמת של כרטיסים בטיסות אל על [ צ'רטר] תל אביב - לדבראצן [ הונגריה קרוב לקרעסטיר],
יש 3 טיסות במהלך החודש הקרוב במחיר טוב,
מה המחיר?
ובאיזה יום?

בתאריך 13-17 לנובמבר
בתאריך 17-20 לנובמבר
בתאריך 20-24 לנובמבר
1600 ש"ח הלו"ש כולל מזוודה 23 ק"ג
טיסת אלעל

שלום רב
אני רוצה להזמין טיסה באלעל דרך אתר אליס האם מישהו יש לו נסיון עם האתר הזה
או לחילופין האם יש כאן סוכן שיכול לתת לי את הצעה הזאת במחיר הזה פלוס מינוס?
יישר כח לכל מידע

שלום רב
אני רוצה להזמין טיסה באלעל דרך אתר אליס האם מישהו יש לו נסיון עם האתר הזה
או לחילופין האם יש כאן סוכן שיכול לתת לי את הצעה הזאת במחיר הזה פלוס מינוס?
יישר כח לכל מידע
לא פתחתי אפילו
המלצה שלי זה להזמין ישירות מהחברת תעופה פחות בעיות וכאבי ראש

המבצע על כרטיס טיסה
זה אשראי שעולה כל חודש 20 שח...
ובדרך כלל טסים זוג לחול
זה לעשות עסקאות ב20 אלף בחודשיים וחצי
ואם לא זה עולה הכרטיס באזור 160 שח

המבצע על כרטיס טיסה
זה אשראי שעולה כל חודש 20 שח...
ובדרך כלל טסים זוג לחול
זה לעשות עסקאות ב20 אלף בחודשיים וחצי
ואם לא זה עולה הכרטיס באזור 160 שח
נדייק כמה דברים
הכרטיס אשראי עולה 19 שח לחודש, כרטיס שני באותו חשבון בנק בחצי מחיר, בנוסף ניתן לבקש ולקבל הנחה נוספת.
אכן צריך לבצע עיסקאות בכל כרטיס בסך 10,000
כרטיס הטיסה במתנה הינו כרטיס בונוס הכולל הושבה ומזוודה וצריך להוסיף מיסי נמל בתעריפים משתנים לפי יעד הטיסה
בעבר ערכתי רשימה של כמה יעדיים פופלריים ותעריפי מיסי הנמל

היי מעוניינים לטוס ל3-4 ימים בשבוע של סוף חשוון (בין 24/11 - 28/11) לבודפסט עדיף לא טיסה לפנות בוקר.
2 מבוגרים.
בזול.
איפה כדאי לחפש?

האם יש למישהו למכור שובר באל על בזול?
או 220,000 נקודות במתמיד\FLYCARD

יש לי 208 דולר שובר באל על
אפשר ליצור קשר ב052717m ג'ימייל

היי מעוניינים לטוס ל3-4 ימים בשבוע של סוף חשוון (בין 24/11 - 28/11) לבודפסט עדיף לא טיסה לפנות בוקר.
2 מבוגרים.
בזול.
איפה כדאי לחפש?
יש טיסות של בלו בירד משני עד חמישי 250-280 דולר

טיסות לקפריסין או לכל מקום קרוב
ללילה במחיר הכי הכי זול שיש!!!
משהו בקליינ'ע
(לחגיגת יום הולדת מעניינת)
תן'קס

איזה אתר אמין וזול לרכישת כרטיסי טיסה לאירופה??
מישהו שמע פעם על האתר Skyscanner

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה