- הוסף לסימניות
- #11,401
לאמשנה לאיזה שדה תעופה?
לאמשנה לאיזה שדה תעופה?
באיזה שעות מדובר?אני יכול לסדר לך דרך קפריסין, המחיר יהיה כ400$ + 50$ עמלה, או שאני ישלח לך קישורים, ותעשה את ההזמנה עצמאית.
יציאה ב8 בבוקר ללרנקה, נחיתה בשעה 9:15, ואז המראה ללונדון בשעה 15:15 עם בריטישבאיזה שעות מדובר?
שוב תודה.
תודה רבהיש ישיר להיתרו עם אל על ב 419 $
צפה בקובץ המצורף 1838914
תל אביב כמובן סולד אאוטחברת וויזר פתחה עכשיו חזרה האפשרות לטיסות ללא הגבלה ב 600 יורו
צפה בקובץ המצורף 1838944
שימו לב
צפה בקובץ המצורף 1838953
אני הזמנתי דרכם הרבהאפשr לסמוך על האתר Bookaflight.co.il?
לא חייבים לרשום מתל אביב אפשר מכל העולםלכל העולםתל אביב כמובן סולד אאוט
לא ממליץ בכלל!אפשr לסמוך על האתר Bookaflight.co.il?
ואיך המחיר,?הפתרון הזה הוא דווקא לזמן הזה שאין מקום והמחיר הוא בונוס מהצד אם יש מקום ההצעה שלי לא מיועדת לזה אני טיפוס שמחליט על נסיעה מהיום להיום ועד היום בשדה תעופה עדיין לא קרה שלא היה לי מקום אני מדגיש מדובר בסגירת הצק אין כ50 -55 דקות לפני ההמראה בדלפק אחראי מספר 77 בבן גוריון ובקנדי הדלפק הקיצוני מימין דלפק אחראי ואני מודע לזה שהרוב לא בנויים לזה ואני מודע לזה שיכול להיות שלא יהיה לי מקום בטיסה
סוגרים כרטיס לתאריך אחר, ובמקום מבקשים לשנות את ההזמנה.ואיך המחיר,?
אתה נוסע לשדה תעופה עוד כשאין לך כרטיס טיסה?
אפשרי עם עצירהישיר
או אפשר עם עצירה
ומב הכוונה של אחרי 12 אפשר גם מאוחר בלילה??
(אם זה שעות מדוייקות זה מוריד הרבה אופציות)
גם אני מצטרף!!!! אל תתקרבו אליהם! ביטלו לי טיסה ולא החזירו, בהיתר מדיין תבעתי אותם בתביעה קטנה וב''ה זכיתי בהכל! אבל זה להגיע לבית משפט וכו'. תוסיפו כמה שקלים יותר על חברות אמינות. הם רמאים גמורים! לוקח אחריות על כל מילה! אני מתכוון ל BOOKAFLAYGTלא ממליץ בכלל!
תסתכלו על הדירוג שלו, בין הנמוכים ביותר.
שומר נפשו ירחק, ובפרט בתקופה כזו, אין להם אחרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //