תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

למכירה כרטיסי טיסה למחר יום רביעי בבוקר 15.01
מלונדון לוטון לתל אביב בחברת וויזאייר- כיוון אחד
150 פאונד כולל שינוי שם ולא כולל כבודה (חצי מחיר מהעלות באתר)
המחיר הוא מחיר עלות
טלפון- 0583240542
מייל- beniashlag@ גימייל

נערך לאחרונה ב:
למכירה כרטיס טיסה לפולין ליארצייט של הבני יששכר
הלוך ביום חמישי טז טבת 16.01 בשעה 11.30 לקרקוב טיסת וייז אייר לא כולל מזוודה
חזור יום ראשון יט טבת 19.01 בשעה 06.00 בבוקר מקרקוב טיסת וייז אייר לא כולל מזוודה
220 דולר בלבד אני דואג לעשות את השינוי שם
מי שמעניין שיכתוב בהודעה ואני יצור איתו קשר

מחפשים בסקייסקנר וכדו' ומזמינים באתר של החברה עצמה.
כמדומני שהמבחר לא גדול: אלעל, וויז, אולי גם ארקיע.

ארקיע הם הכי קשים שזה מגיע לפיצויים.

הגיע הזמן שחברות תעופה מסוימות יבינו, שפיצויים במקרה של נסיעה שנגמרת לא בצורה שהיינו רוצים.
מהווה שיקול משמעותי בבואנו לרכוש טיסה.

היי מישהו יודע האם יש איזה בעיה להזמין טיסה עם וויז אייר ? הם חזרו לטוס לא חזרו ?

מחפש טיסה לטביליסי
הלוך 24.3חזור 28.3 יוצא יום שישי
5 מבוגרים ותינוק.
לא חייב מזוודה

בכל הנוגע להזמנת שירותי הסעות (החל מ4 מקומות ועד ל78 מקומות) בכל מזרח אירופה (אוקראינה, פולין, הונגריה, סלובקיה, צ'כיה וכו') ניתן לפנות אליי טלפונית או במייל ואשמח לתת שירות ללא עמלת טיפול מצד הלקוח.

שאלה דחופה יש לי חבר שנוסע היום בצהריים ללונדון ולא ידע שצריך אסתא האם יכניסו אותו והאם אפשר להספיק להוציא ומה עליו לעשות יש לו דרכון ביומטרי?

שינסה להוציא באתר הרשמי ולא בכל מיני אתרים למיניהם ויקווה שיגיע מיד, לפעמים זה מגיע מיד.

• תודה
Reactions: S10
תוכל לשלוח לי קישור אנסה מייד לעשות

ובלי זה לא יכניסו זה כבר בטוח התחיל?

• תודה
Reactions: S10
אשמח לעזרה
זה הפרטים של הטיסה שלי
1736933552017.png

חוץ מהטרולי אני יכולה להעלות תיק קטן של מסמכים וכאלה?
תודה רבה

בטוח במאה אחוז? זה טיסת צ'רטר כן?
לפי מה שרואים בקובץ את זכאית לטרולי.
ותיק יד הוא בדרך כלל בסיסי בכל החברות ובכל הטיסות.
כדי להיות בטוח במאה אחוז צריך לשאול את הסוכנות שמכרה לכם את הכרטיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה