תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

ממש ממש חסד-
אני מחפשת טיסה באוגוסט בסביבות ה5 עד בערך ה19 לשיקגו לזוג +2 ילדים
האם נראה לכם הגיוני למצוא משהו לא יותר יקר מ 1100 דולר?
אשמח לקישורים או רעיונות אני ממש נואשת
אפשר גם לבנות קונקשן עצמאי עם עצירה אחת אפשר לפנות למייל meiralibaba052

יש שם גם דירות? או רק מלונות?
יודע איך אני מגיעה מהשדה? זה רחוק? התחבורה ציבורית שם נוחה?
האשכול לא קשור לזה עוד מעט יתעצבנו עליי פה
אפשר לפנות למייל meiralibaba052 ואשתדל לענות בהקדם

האם להזמין לשבועות הקרובים טיסות בוויזאייר וריינאייר או שיש חשש אמיתי מביטול?

אני מזמינה טיסות ללונדון לספטמבר
אם יהיה משהו חריג- מי יבטל יותר מהר ויזאייר או בריטיש?

עדכון חדש מאלעל: שינוי בנוהל העלאת טרולי למטוס​

חברת אל על הודיעה על שינוי משמעותי שייכנס לתוקף מחר, יום שלישי הקרוב, 21 במאי 2025 – הנוגע לאופן העלאת תיקי טרולי (כבודת יד) למטוס. עם זאת, חשוב להדגיש מראש: אין שינוי במדיניות התשלום – כבודת יד אחת (טרולי) במשקל של עד 8 ק"ג ממשיכה להיות כלולה במחיר הכרטיס.

לפי העדכון, נוסעים שרכשו כרטיס מסוג Lite (הכרטיס הבסיסי ביותר) ימשיכו לקבל את האפשרות להביא טרולי, אך מעתה – הטרולי יועבר לבטן המטוס, במקום להיכנס לתא שמעל מושב הנוסע. זאת, לצורך ייעול התהליך וצמצום עומסים בתא הנוסעים.

המטרה של אל על, כפי שמוסבר בפרסום הרשמי, היא לייעל את הליך העלייה למטוס ולמנוע עיכובים מיותרים, תוך שמירה על בטיחות הנוסעים ונוחותם.

מה זה אומר בפועל?​

• נוסעים עם כרטיס lite: יוכלו לעלות למטוס עם תיק יד קטן בלבד, כמו תיק גב או תיק למחשב נייד, אשר נכנס מתחת למושב.
  • נוסעים עם כרטיס Classic ומעלה: יוכלו להעלות גם טרולי לתא הנוסעים, בהתאם למגבלות המשקל והגודל.
  • טרולי של נוסעי lite ישלח לבטן המטוס.

מי כן יוכל להעלות את הטרולי איתו לתא הנוסעים?​

• נוסעים שרכשו כרטיס מסוג Classic ומעלה.
  • נוסעים בעלי סטטוס כסף ומעלה במועדון הנוסע המתמיד של אל על – יוכלו להמשיך להעלות את הטרולי למטוס כרגיל, גם אם רכשו כרטיס lite.

האם להזמין לשבועות הקרובים טיסות בריינאייר או שיש חשש אמיתי מביטול?
חברת הלואו-קוסט האירית "ריינאייר" מאבדת סבלנות כלפי השיבושים האבטחתיים בטיסות לישראל – ומאיימת לנטוש את הקווים לארץ. מנכ"ל החברה, מייקל או'לירי, אמר היום (שלישי) בשיחה עם משקיעים כי אם המצב הביטחוני והשיבושים בנמל התעופה בן גוריון יימשכו – "ריינאייר תשקול ברצינות להוציא את מטוסיה מישראל ולהעבירם ליעדים אחרים באירופה".

"אנחנו מתחילים לאבד סבלנות עם ישראל", אמר או'לירי. "אם הטיסות ימשיכו להיות מופרעות על-ידי שיבושי אבטחה – בכנות, עדיף לנו לשלוח את המטוסים האלה למקום אחר באירופה".

חברת הלואו-קוסט האירית "ריינאייר" מאבדת סבלנות כלפי השיבושים האבטחתיים בטיסות לישראל – ומאיימת לנטוש את הקווים לארץ. מנכ"ל החברה, מייקל או'לירי, אמר היום (שלישי) בשיחה עם משקיעים כי אם המצב הביטחוני והשיבושים בנמל התעופה בן גוריון יימשכו – "ריינאייר תשקול ברצינות להוציא את מטוסיה מישראל ולהעבירם ליעדים אחרים באירופה".

"אנחנו מתחילים לאבד סבלנות עם ישראל", אמר או'לירי. "אם הטיסות ימשיכו להיות מופרעות על-ידי שיבושי אבטחה – בכנות, עדיף לנו לשלוח את המטוסים האלה למקום אחר באירופה".
אם הזמנתי כרטיס בוויזאייר וביטלו לי את הטיסה אני מקבל לפחות את הכסף בחזרה?

צריכה טיסות להולנד אמסטרדם באוגוסט,איך אפשר למצא פחות מ 2000 שח לכרטיס??
אנא עזרת המבינים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה