יש טיסות של איזיג'ט ביותר זולצריכה טיסות להולנד אמסטרדם באוגוסט,איך אפשר למצא פחות מ 2000 שח לכרטיס??
אנא עזרת המבינים!
זה קורה המון, תעברו לגלישה בסתרעזרתכם.
משום מה אני מנסה להזמין כרטיסים בוויז, מופיעות לי הטיסות בחיפוש, וכשאני נכנס לדף ההזמנה (בטיסה לכל יעד שעשיתי!!) האתר כותב אין טיסות זמינות ולא נותן לראות תאריכי אחרים זמינים, אני חיפשתי לאוגוסט, יש הסבר?
אולי הוא חושב שאני רובוט או משהו? איך מחזירים אותו לפעילות?
ניסיתי, לא מצליח, אולי לנקות עוגיות?זה קורה המון, תעברו לגלישה בסתר
קישינב בירת מולדובהשאלה דחופה,
באיזה שדה תעופה כדאי לנחות בשביל להגיע הכי בקלות לאומן???
https://www.skyscanner.co.il/transp...undaltsenabled=false&preferdirects=true&rtn=1מיידי הלוך וחזור לקבר הש"ך בצכיה?
הייתה השבוע תקלה בנפטרי - אם יש לךניסיתי, לא מצליח, אולי לנקות עוגיות?
נראה לי עדיף דרך וינה או קרקוב מבחינת הדרךhttps://www.skyscanner.co.il/transp...undaltsenabled=false&preferdirects=true&rtn=1
הלוך מחר בבוקר חזור בחמישי בערב 265$
פראג 4 שעותנראה לי עדיף דרך וינה או קרקוב מבחינת הדרך
לא ??
לא יודע מבחינת המחיר
למי שיש פתרון מה עושים עם הכרטיסים האלה?שלום חברים יש לי 2 כרטיסי טיסה מיותרים של וויז מוינה לישראל צד אחד בלבד.
ליום חמישי הקרוב 21 במאי שעה 1440.
מחיר סביר+ 65 יורו לשינוי שם של כל נוסע יוצא בערך 210 יורו. אני לא מרויח כלום מזה רק מונע נזק.
המעונין יכול ליצור קשר בכתובת a0543974493 שטרודל גימייל נקודה קום
זה בדיוק מה שכתבתיפראג 4 שעות
וינה וקראקוב שעתיים וחצי פלוס מינוס
נראה לי עדיף דרך וינה או קרקוב מבחינת הדרך
אולי עשיתם פלקס שנותן לכם אפשרות ביטוללמי שיש פתרון מה עושים עם הכרטיסים האלה?
בסקייסקנר יש אופצייה להגדיר שעותאני מחפשת טיסה לז'נבה, שוויץ לשבוע של 22 ביוני עד 28 במוצ"ש
הבעיה שבכל החיפושים כשאני מגדירה כחזור יום שבת
הוא נותן לי את כל שעות היום אבל לא מצליחה למצוא שעות נורמליות של מוצ"ש.
למישהו יש מידע או יכול לעזור לי?
איך מגדירים שם?בסקייסקנר יש אופצייה להגדיר שעות
אבל נראה שיותר מסתבר שבקיץ מאוד קשה למצוא טיסות במוצ"ש זה מידי מאוחר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים