- הוסף לסימניות
- #13,041
מתי יוצאת שבת בז'נבה?
מישהו יודע?
מישהו יודע?
חיפשתי בכל האזור יש טיסות במוצ"ש גם ממילאנו וגם מפריז אבל לא תספיקו להגיע לשם מז'נבה בזמןאוישש זה לא הגיוני
שבת יוצאת שם ב10 בלילה
ואני צריכה להיות בארץ עד הבוקר
יש למישהו רעיון?
איך מגדירים שם?
אני לא מבינה מה הולך שם
וואו תודה על הטרחה!!חיפשתי בכל האזור יש טיסות במוצ"ש גם ממילאנו וגם מפריז אבל לא תספיקו להגיע לשם מז'נבה בזמן
לא מצאתיוואו תודה על הטרחה!!
אז האמת שאני לא אהיה בז'נבה
אלא באקסלאבן, צרפת
רק שהשדה הכי קרוב זה ז'נבה אז זה מה שחיפשתי
יש משהו??
הטיסה של רינאייר, לא טובה לי
אני חייבת להגיע לארץ עד 5-6 בבוקר
קישור?טיסות עם וויז אייר לאוסטריה בחופשת הקיץ - עכשיו הזמן. יש להם אפילו במחיר 99 דולר. מנסיון השנים הקודמות יש מצב שבהמשך תצטרכו לשלם לפחות פי 4.
ישירות באתר שלהםקישור?
איפה מצאת 99 ? באוגוסט ? לא מצאנו בפחות מ450 ???טיסות עם וויז אייר לאוסטריה בחופשת הקיץ - עכשיו הזמן. יש להם אפילו במחיר 99 דולר. מנסיון השנים הקודמות יש מצב שבהמשך תצטרכו לשלם לפחות פי 4.
ביולי היו תאריכים רבים, באוגוסט רק אחדים. שבו על מאתר התעריפים. ישבתי עליו אתמול והיו שם אוצרות.איפה מצאת 99 ? באוגוסט ? לא מצאנו בפחות מ450 ???
תן לנו דוגמא של תאריכים במחירים הללו, יעזור לנו מאוד...1
ביולי היו תאריכים רבים, באוגוסט רק אחדים. שבו על מאתר התעריפים. ישבתי עליו אתמול והיו שם אוצרות.
מחירים בחברת תעופה יפים לשעתם, ולשעתם בלבד.תן לנו דוגמא של תאריכים במחירים הללו, יעזור לנו מאוד...
אולי אם כבר, מצאת שמהלך השיטוטים גם פולין או מילאנו מיד אחרי תשעה באב?
ייש"כ!!
המרחק דומההזמנתי טיסות בוויז בטעות לא שמתי לב שנתן לי שדה תעופה גטוויק בלונדון ולא לוטון
מישהו יודע איך זה מבחינת מרחק מסטמפורד היל ? האם יש תחבורה?
אני מקווה שאתה לא מצפה שאנחנו נדע על התכניות שלהםואם הם יבטלו מתי בערך הם ידיעו על זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים