תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

שאלה או הימור
האם בעוד 3 שבועות יפתחו כבר השמים?
יש לי טיסה של אלעל לחתונה
מה אומרים יש סיכוי?

שאלה או הימור
האם בעוד 3 שבועות יפתחו כבר השמים?
יש לי טיסה של אלעל לחתונה
מה אומרים יש סיכוי?
הגיוני מאוד שיפתח, זה דבר מאוד חריג שהשמיים סגורים, אפילו בקורונה זה לא היה כך.
אנחנו רואים שיש כבר טיסות חילוץ, אם זה היה כ"כ מסוכן, לא היו מאשרים אותם, לדעתי זה עניין של מקסימום שבועיים.
אפשר גם לראות לפי קצב התקיפות וכו' המערכה נראית לקראת הכרעה בטווח של השבוע- שבועיים הקרובים.

לי ביטלו לספטמבר
אולי המייל הגיע לספאם? או קידומי מכירות
לא הגיע לי שום הודעה גם לא בקידומי מכירות וגם לא בספאם. בדקתי גם באתר. הם כתבו שיש שינוי ושיעדכנו אותי. יכול להיות בגלל שזה לבודפסט הם לוקחים את הזמן שאולי זה כן יצא? זה הבסיס של החברה. לאיפה הטיסה שלך?

לא הגיע לי שום הודעה גם לא בקידומי מכירות וגם לא בספאם. בדקתי גם באתר. הם כתבו שיש שינוי ושיעדכנו אותי. יכול להיות בגלל שזה לבודפסט הם לוקחים את הזמן שאולי זה כן יצא? זה הבסיס של החברה. לאיפה הטיסה שלך?
ללונדון ז"ל
יש באתר הערה אדומה כזו למעלה? לגבי הטיסה הבאה שלכם?

אני מחפשת דחוף
טיסה מישראל אולי ללונדון וינה איטליה
זוג +7 ילדים
לחופש הגדולללל
מיומיים אחרי ט' באב
אם את רוצה להגדיל את הסיכויים לטוס
אז רק אל על

בינתים הלאו קוסט לא טס.
עד אמצע ספטמבר לפחות.

אני מחפשת דחוף
טיסה מישראל אולי ללונדון וינה איטליה
זוג +7 ילדים
לחופש הגדולללל
מיומיים אחרי ט' באב
אין מה לחפש, למי שבאמת רוצה ליסוע (ועוד דחוף :) ), יש רק אתר אחד אופציונאלי - האתר של אל על
בכל חברה אחרת - רבים מאד הסיכויים שלא תטוסו.

כתבו
אבל בפועל הם בטלו את הטיסות
נשלחו מיילים לכל מי שהזמין
וההזמנה באתר מבוטלת
חודש אחרי כבר יוצא בחגים
שבועיים לפני לא רלוונטי כי גם מבוטל
אכן
ברגע שירגע יש סיכוי שיחזירו את הטיסות ואז התאפשר לקבל כל טיסה באותו אזור

למבינים בעניין:
יש לי טיסה באלעל לבין הזמנים שאני רוצה לבטל
הזמנו דרך סוכן וזה סוג כרטיס ללא אפשרות החזר
יש מה לעשות בנידון?
וכן מה עושים לגבי WIZZ? הם השעו ולא ביטלו ולכן לא מחזירים כסף.. אני רוצה לקנות בחברה ישראלית טיסה חליפית ולקבל את הכסף חזרה מהם, הבעיה שיכול להיות שבסוף יחזירו את הטיסה, ולבנתיים מחירי הטיסות הישראליות עולים
מה עושים כדי לקבל חזרה כסף מWIZZ עקב ההשעיה?

נערך לאחרונה ב:
אשמח לעזרה.
טיסה מגאורגיאן איילרנס - לתאריך 6.7 (עוד שבועיים וחצי) על הצד שהמדינה לא תיתן לישראלים לצאת ולחזור כרגיל - הם ימשיכו עם הטיסות? יבטלו? והכי חשוב: יחזירו כסף?

למבינים בעניין:
יש מה לעשות בנידון?
וכן מה עושים לגבי WIZZ? הם השעו ולא ביטלו ולכן לא מחזירים כסף.. אני רוצה לקנות בחברה ישראלית טיסה חליפית ולקבל את הכסף חזרה מהם, הבעיה שיכול להיות שבסוף יחזירו את הטיסה, ולבנתיים מחירי הטיסות הישראליות עולים
לאן הטיסה באלעל?

אשמח לעזרה.
טיסה מגאורגיאן איילרנס - לתאריך 6.7 (עוד שבועיים וחצי) על הצד שהמדינה לא תיתן לישראלים לצאת ולחזור כרגיל - הם ימשיכו עם הטיסות? יבטלו? והכי חשוב: יחזירו כסף?
אם לא יהיה טיסות יחזירו את הכסף
לפי מה שזה נראה עכשיו יקח קצת זמן לפחות לחברות הזרות לחזור לפה

אני מחפש טיסה בקרוב לשני לילות למרכז אירופה קרקוב וכדו'
איפה כדאי להזמין?

למבינים בעניין:
יש מה לעשות בנידון?
הטיסות בוויז בוטלו.
לאט לאט נשלחים מיילים לכולם.

יש חברת השכרת רכב מומלצת בסלוניקי?
וכן מה צריך לבדוק/לשים לב ?
פעם ראשונה שמשכירים ולא רוצה שיעקצו אותי..
יש דבר שתמיד כדאי לעשות לשכור אוטו בחברה הכי זולה ולעשות במקביל ביטוח לביטול השתתפות עצמית בחברת ביטוח חיצונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה