052-8000316מישהו יודע מה מספר טל של ובר - סן אנטון אוסטריה,
תודה
בקשר לשינוי האותיות, אתה יכול להתקשר ולשנות את השם עם 2 האותיות הבעיתיות, ואז כעבור כמה ימים להתקשר ולשנות את האות הנותרת.שאלה קצת אחרת
אשמח מאוד לעזרת המומחים פה
הזמנו כרטיס טיסה לפני הגעת הדרכון, למעשה יש הבדל של 3 אותיות בין השם בדרכון לבין הכרטיס
הטיסה היא של ישראייר
וכן עוד ילד שהתחלף הסדר בין השם הראשון והשני בין הכרטיס לדרכון (לדוגמא ראובן שמעון למול שמעון ראובן)
מה ניתן לעשות???
@הטייס
ממש אשמח לעזרתכם דחוף!!!
שלחו לך כבר שהכרטיסים מאושרים?אני הזמנתי אתמול טיסות בישראייר דרך lastminute
רק עכשיו קוראת פה את הבעיתיות שלו...
השאלה שלי האם לבטל את כרטיס האשראי זה דרך טובה לבטל
כי בגדול ביטול יעלה לי הרבה
מה יש לעשות בכזה מצב?
להישאר עם זה ולקוות שילך חלק? או כן לנסות משהו?
יכול להיות שהזמנתי מקומות בטיסה ועד שהם ידברו על ישראייר המקומות יתפסו ע"י אחרים?
(כי ראיתי באתר של ישראייר שנשארו ממש מקומות בודדים..)
מה יעזור לבטל את הכרטיס אשראי ?אני הזמנתי אתמול טיסות בישראייר דרך lastminute
מה יש לעשות בכזה מצב?
יכול להיות שהזמנתי מקומות בטיסה ועד שהם ידברו על ישראייר המקומות יתפסו ע"י אחרים?
אפשר לעשות הכחשת עסקה.מה יעזור לבטל את הכרטיס אשראי ?
חברה שוויצרית טובה מאוד ואמינה מאוד, מהחברות המובילות בעולם בהזמנת טיסות, אין חברה בעולם שלא תמצאו עליה תלונות ברשת.בעניין האתר lastminute.co.il, מדובר בחברה גרועה מאוד, אין שירות לקוחות, אי אפשר להשיג אותם, והרשת מלאה בתלונות! אל תתפתו למחיר זול זה עלול לעלות לכם ביוקר כשתגלו שאין עם מי לדבר, בוודאי כשאתם רגע לפני טיסה.
כנראה בעקבות ריבוי התלונות, פתחו סניף נוסף תחת השם "צייד הטיסות" (הם לא צדים טיסות, הם צדים אותך) אל תיפלו בפח.
התורה חסה על ממונם של ישראל, שמרו על עצמכם!
אל תתרשמו מכתבות יח"צ מתוקשרות באתרים חרדיים שמספרות על "מהפכה" – מדובר באותם אנשים עם שם שונה.
הכתבה בכל רגע
קישור
אני טס לא מעט, ונתקלתי בהרבה חברות, אבל lastminute.co.il החברה היחידה שלא הצלחתי ליצור איתה קשר בשום דרך. מייל? לא עונים. טלפון? מאן דכר שמיה. והנה, גם כאן באשכול, אני רואה שלא מעט אנשים כתבו בדיוק את אותו דבר.חברה שוויצרית טובה מאוד ואמינה מאוד, מהחברות המובילות בעולם בהזמנת טיסות, אין חברה בעולם שלא תמצאו עליה תלונות ברשת.
ע"פ חוק ניתן לבטל עד 14 ימי עבודה ובלבד שיש 7 לפני הטיסה הקישורית זה מהאתר שלהםאני הזמנתי אתמול טיסות בישראייר דרך lastminute
מה יש לעשות בכזה מצב?
לדוברים אנגלית יש להם מספר אנגלי - 442033868411 עם מענה מסודר ביותר.אני טס לא מעט, ונתקלתי בהרבה חברות, אבל lastminute.co.il החברה היחידה שלא הצלחתי ליצור איתה קשר בשום דרך. מייל? לא עונים. טלפון? מאן דכר שמיה. והנה, גם כאן באשכול, אני רואה שלא מעט אנשים כתבו בדיוק את אותו דבר.
אינלי מושג על מה הם חתומים ומה זה מחייב, אני מספר עובדות, ניסיתי ליצור קשר איתם במייל ובטלפון ואין שום מענה.לדוברים אנגלית יש להם מספר אנגלי - 442033868411 עם מענה מסודר ביותר.
הם גם חתומים על חוק הגנת הצרכן הישראלי.
שלום לכולם אשמח לעזרה. אני רוצה לטוס בסוף חודש יולי למשך קרוב לחודש (בין הזמנים) לארה"ב לבקר משפחה,
שבוע שעבר בתחילת שבוע ראיתי כרטיסים דרך אתונה זוגי יצא 6 וחצי אלף ש"ח, עד שהייתי סגור על התאריך, הטיסה כבר היתה סולד אאוט, וכרגע המחיר הכי קרוב לזה הוא 9 פלוס, השאלה אם מישהו מכיר כרטיסים זולים או יש פה סוכן שידע לעשות מחיר זול יותר? כי אני לא מבין בזה יותר מידי,
אשמח לעזרה מי שיודע תודה רבה רבה.
יש שם מה לעשות עם ילדים שבוע????בודפשט ובוקרשט למיטב ידיעתי יש בסביבות 500 דולר
או שתשקלו את טביליסי-גיאורגיה עם גאורגיאן - יש שם מחירים משתלמים לילדים
יש מגוון אטרקציות נהדרות בתוך העיריש שם מה לעשות עם ילדים שבוע????
מזכיר לי משום מה קצת את עכו...
תודה רבה
אוקיי, עזרת לי מאוד, אבדוק..יש מגוון אטרקציות נהדרות בתוך העיר
וטיולי יום למקומות נפלאים מחוצה לה
אפשר גם לשהות באזור ההרים למי שמעדיף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //