תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

כמה אתה חושב לשלם? תפנה אלי באישי או לטופס הזה ואז נדבר במייל

גמישה בתאריכים
הלוך החל ממוצאי שמחת תורה ולמשך 4-7 ימים.
בלי מזוודות
כמה זמן אחרי שמחת תורה?
ככל שיותר מתרחקים המחירים זולים יותר.
אפשר עם עצירה?
חייב חברות ישראליות?

באיזה אתר עושים ויזה לאנגליה
וכמה זמן לפני הטיסה צריך לבצע את זה?
תודה

תודה על התשובה!
אך אשמח להסבר נוסף...
לא ממש הובן.
למילאנו יש שתי יתרונות מרכזיים לגבי נסיעה לשוויץ. א. מחירי הרכבים שם זולים משמעותית ב. זמן הנסיעה משם לחלק מאזורי הנופש החרדיים קצר, (במקרה שלי, אם הייתי נוחת בציריך היה לוקח לי יותר זמן נסיעה).

ראיתי שמפרסמים כאן כמה על עזרה בתביעות,
אני צריכה עזרה בתביעה על טיסה שבוטלה וגם על מזוודה שאבדה - 2 התביעות יצטרכו כנראה בית משפט.
אני רוצה המלצה מאנשים שנעזרו בהם, או המלצה על עו"ד שיכול לתבוע בשבילי.
אני רוצה שיהיה בשיטת האחוזים עפ"י זכיה.

תודה

מה הגמישות אפשר הלוך לפני שבת חזור אחרי שבת??
אלעל זה קריטי??
עצירה ארוכה מתאים לכם??
כמה מזוודות??
וואי רק עכשיו קלטתי שזה חג...
אז הלוך או ב-5, או ב8-9
וחזור או ב-16, או ב19-20

אלעל או ארקיע ביציאה וכניסה לארץ, טיסת המשך לא חייב
עצירה אפשר
מזוודה אחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה