- הוסף לסימניות
- #14,301
350-360 דולר לטביליסי עם גאורגיאן איירליינס כולל מזוודהמקפיץ
ראשון בלילה עד שישי בבוקר
350-360 דולר לטביליסי עם גאורגיאן איירליינס כולל מזוודהמקפיץ
לאאם עושים צ'ק אין בשדה בטיסת אל על- זה בתוספת תשלום?
אתה לא באשכול הנכוןאשמח למידע על מלונות שמתאימים לשומרי שבת בסביבת המקום של הסעודות שבת בבית חב"ד בבוקרשט.
(מלונות בלי עיין אלקטרונית / תאורה אוטומטית / כרטיס לחדר וכו'...
הם ביטלו עד ה25 באוקטוברריינאיר טסים עכשיו?
או לחילופין מתי אמורים לחזור
מה זה מחיר סביר?מכירים סוכן נסיעות שיכול למצוא דילים טובים לטיסה לניו יורק לפני יו''כ במחיר סביר?
עדיף כמה שפחות כמובן...מה זה מחיר סביר?
הלו"ש?עדיף כמה שפחות כמובן...
לא 2000 אבל גם לא המתנה של 8+ שעות
אם יש 1200 (הלוואי..) או 1400 זה סביר
כן הלוך ושובהלו"ש?
דרך אחד יש לי אפילו בפחות מזה עם המתנה של 4 שעות (לא קונקשן)!
איזה תאריך חזרה?כן הלוך ושוב
מה יש לך?
אחרי החגאיזה תאריך חזרה?
ענקית הלואוקוסט ריינאר: "כנראה לא נשוב לישראל גם אחרי המלחמה" (ישראל היום)ריינאיר טסים עכשיו?
או לחילופין מתי אמורים לחזור
תפנה אלי באישיאחרי החג
בסביבות 10 באוקטובר
אני חוזר בי אתה צודק אני הזמנתי בונוס לארצות הברית השבוע ב48000 נקודות ליום שלישינו מה ראית?
שכתוב שזה בכפוף לתנאי הכרטיס
אנשים שבטלו אומרים לך שזה לא עולה
כמובן כך נראה לי ואין אחריות על כך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים