תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

עשיתי עכשיו הזמנת כרטיסים באתר קיל דיל - טיסות צ'רטר
ובחרתי מזוודה בתשלום
בפועל לא נגבה תשלום עבור המזוודה ומופיע בכרטיס שלא כלול במזוודות
איך אני משנה ומוסיפה מזוודה?

עשיתי עכשיו הזמנת כרטיסים באתר קיל דיל - טיסות צ'רטר
ובחרתי מזוודה בתשלום
בפועל לא נגבה תשלום עבור המזוודה ומופיע בכרטיס שלא כלול במזוודות
איך אני משנה ומוסיפה מזוודה?
אחרי שתקבל את הקוד של חברת התעופה
תכנס לאתר שלהם ותוסיף מזוודה
לפעמים בטיסות צרטר זה לא אפשרי
אבל תנסה
ולא לקנות באתר הסוכנות זה יותר יקר

אחרי שתקבל את הקוד של חברת התעופה
תכנס לאתר שלהם ותוסיף מזוודה
לפעמים בטיסות צרטר זה לא אפשרי
אבל תנסה
ולא לקנות באתר הסוכנות זה יותר יקר
איפה רשום מספר הזמנה?
ואם אבטל את הקניה דרך חברת האשראי יגבו ממני כסף?

איפה רשום מספר הזמנה?
ואם אבטל את הקניה דרך חברת האשראי יגבו ממני כסף?
בכל אתר זה אחרת
אמור להיות הוראות איך לעשות צק אין ושם זה אמור להיות כתוב
לפעמים זה לוקח זמן עד שזה מופיע

האם אפשר להזמין טיסה לתינוק שהדרכון שלו עדיין לא הגיע?
זה סיכון שלא יהיה אפשרי אח"כ להזמין אם ייגמרו המקומות בטיסה?

האם אפשר להזמין טיסה לתינוק שהדרכון שלו עדיין לא הגיע?
זה סיכון שלא יהיה אפשרי אח"כ להזמין אם ייגמרו המקומות בטיסה?
תינוק עד גיל שנתיים לא תופס מקום ככה שאין בעיה שלא ישארו מקומות
באלעל אני יודע שאפשר להוסיף תינוק גם אחרי השלמת ההזמנה
בגדול בכל חברה זה אמור להיות ככה

אולי כבר שאלו כאן
ריינאר הודיעו כי מתאריך 12 בנובמבר כבר לא יוכלו לעלות למטוס עם כרטיס מנייר רק עם אפליקצייה בנייד חכם.
מה אפשר לעשות?

תרגום:
ADKq_NbxOSKPInTOGMSLxN4EztnR2lbO-xTAwQGMxZDmoo5qM0ohWPVke7Sn5ht8xm0h6g2I9QjfdBIQVDQYEQ2GtposqLmGW0tR8WUxbdl6hhyZHJrsGXC1IZVqX0eU2oZf661Tui1LMoe_rduKXGvSE6y6O57jbC6lWhAYEdKrWGhyeDeFrH7KqU8um9GG2scIAmsXSm5zKKvSsjAoJ_HTzNWBbEzK1m_lDoyuwkt59EelnLOHtvkmk5zsQBS_l_xYgA=s0-d-e1-ft
מידע חשוב על הטיסה שלך למילאנו​
לא נקבל עוד כרטיסי עלייה למטוס מודפסים. עליך להוריד את אפליקציית Ryanair כדי לגשת לכרטיס העלייה למטוס הדיגיטלי שלך.​
כדי לקבל את כרטיס העלייה למטוס הדיגיטלי שלך:
1. פתחו או הורידו את אפליקציית ריינאייר
2. היכנסו לחשבון myRyanair שלכם ומצאו את ההזמנה שלכם
3. צ'ק-אין כרגיל
4. כרטיס העלייה למטוס הדיגיטלי שלך זמין באפליקציה​
זה כל כך פשוט.​
יש לך שאלה?
אם אינך בטוח כיצד זה ישפיע עליך, בקר במרכז העזרה ב-myRyanair שלך.​
צפו ב'הסבר על המדיניות שלנו'
כל מה שצריך לדעת כדי להימנע מלחץ, הפתעות או עלויות נוספות.​

אולי כבר שאלו כאן
ריינאר הודיעו כי מתאריך 12 בנובמבר כבר לא יוכלו לעלות למטוס עם כרטיס מנייר רק עם אפליקצייה בנייד חכם.
מה אפשר לעשות?

תרגום:

ADKq_NbxOSKPInTOGMSLxN4EztnR2lbO-xTAwQGMxZDmoo5qM0ohWPVke7Sn5ht8xm0h6g2I9QjfdBIQVDQYEQ2GtposqLmGW0tR8WUxbdl6hhyZHJrsGXC1IZVqX0eU2oZf661Tui1LMoe_rduKXGvSE6y6O57jbC6lWhAYEdKrWGhyeDeFrH7KqU8um9GG2scIAmsXSm5zKKvSsjAoJ_HTzNWBbEzK1m_lDoyuwkt59EelnLOHtvkmk5zsQBS_l_xYgA=s0-d-e1-ft

לא נקבל עוד כרטיסי עלייה למטוס מודפסים. עליך להוריד את אפליקציית Ryanair כדי לגשת לכרטיס העלייה למטוס הדיגיטלי שלך.​

3. צ'ק-אין כרגיל

זה כל כך פשוט.​

יש לך שאלה?

פשוט, לא נוסעים עם ריינאייר...
מוותרים על התענוג המפופק של לנסוע עם חברה שרק חוסמת כי היא חושדת שחבר קנה לך ולא אתה לבד... שמחייבת אותך להגיע למטוס עם אפליקציה והאיזור האישי, שקונסת על הגעה בעיכוב לשער, ועם מידות התיקים הקטנה ביותר.

פשוט, לא נוסעים עם ריינאייר...
מוותרים על התענוג המפופק של לנסוע עם חברה שרק חוסמת כי היא חושדת שחבר קנה לך ולא אתה לבד... שמחייבת אותך להגיע למטוס עם אפליקציה והאיזור האישי, שקונסת על הגעה בעיכוב לשער, ועם מידות התיקים הקטנה ביותר.
הכל נכון
אבל מי שנזהר מהמוקשים שלהם
יכול להנות מאוד
אותי הם הטיסו לוינה והחזירו אותי למחרת ב120 שקל .

אבל אין על המחירים שלהם
עד שמשלמים יקר...
אחד הסיפורים שלי איתם על חבר שלא האמינו לו שרכש את הכרטיס... לטענתם "חשדו" שרכש דרך סוכן לא מורשה... ולכן חייבו אותו לשלם על צ'ק אין במקום, מה שכבר גרם למחיר להיות יקר יותר מבחברות אחרות + לחץ וטרטור של לנסות לשכנע אותם ללא הצלחה שהוא הרוכש...
אחרי כמה סיפורים מפסיקים להסתכל על האפשרות הזו...

עד שמשלמים יקר...
אחד הסיפורים שלי איתם על חבר שלא האמינו לו שרכש את הכרטיס... לטענתם "חשדו" שרכש דרך סוכן לא מורשה... ולכן חייבו אותו לשלם על צ'ק אין במקום, מה שכבר גרם למחיר להיות יקר יותר מבחברות אחרות + לחץ וטרטור של לנסות לשכנע אותם ללא הצלחה שהוא הרוכש...
אחרי כמה סיפורים מפסיקים להסתכל על האפשרות הזו...
אכן יש איתם סיפורים
יש לי חבר שלא רצו להעלות אותו על הטיסה לארץ כי יש בעיה עם הדרכון אחרי כמה שעות הוא נסע עם אותו דרכון בחברה אחרת
מצד שני נסעתי איתם די הרבה ולא היו לי בעיות
מי יתן לך טיסה ב- 30-40 יורו הלוך חזור וגם במחירים של הכבודה הם יותר זולים מויזאייר וחבל מאוד שבחורף הקרוב לא נוכל לטוס איתם מהארץ ולפי מה שזה נראה הם די סיימו איתנו

אני מחפש טיסה לניו יורק ממוצ"ש הבא 1-2 בנובמבר עד 20 נובמבר כמובן שלא משהו שנתקע עם שבת
מה דעתכם על ארקיע לניו יורק?

אולי כבר שאלו כאן
מה אפשר לעשות?

תרגום:

3. צ'ק-אין כרגיל

זה כל כך פשוט.​

יש לך שאלה?

אחרי זה ראיתי כאן
https://help.ryanair.com/hc/en-ie/c...ERV_DBPBTF031025_ie_noseg_noab_nodiv_nop_nols
כי מי שאין מכשיר חכם יקבל כרטיס נייר כמו עד היום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה