- הוסף לסימניות
- #14,501
כולל מזוודות? איזה חברה? אפשר קישור?
כולל מזוודות? איזה חברה? אפשר קישור?
יש להם תחליףכל מילה!! חברה מזעזעת!! (חוץ מזה שגם מי שכן מוכן לטוס איתם יאלץ לוותר כי הם כנראה לא יטוסו לישראל בעתיד הנראה לעין)
ע"פ הנוהל יש צורך באישור הורה חתום אצל נוטריון אני לא יודע אם זה נאכף אבל אתה לא יודע אם זה לא יתקע אותה בצרפתנערה בת 17 שטסה לטיול בצרפת עם קרובי משפחה שלה אך ללא הוריה שנשארים בישראל (ההורים נשואים), האם נדרש אישור מיוחד חתום מההורים כדי לצאת מהארץ, או שאין צורך בשום מסמך מלבד דרכון?
אשמח לקבל מידע רשמי + קישור למידע מוסמך בנושא.
תודה לכולם.
בישראל לא אוכפים את זה בכלל!! בדוק ומנוסה!! בצרפת אני לא יודע צריך לבדוק את הנהלים של האיחוד האירופי מצורף קישור אם תרצו לעשות בכל זאת אישור יציאה מהארץ לקטין https://share.google/EhLwCR2CYSGgrCIEMנערה בת 17 שטסה לטיול בצרפת עם קרובי משפחה שלה אך ללא הוריה שנשארים בישראל (ההורים נשואים), האם נדרש אישור מיוחד חתום מההורים כדי לצאת מהארץ, או שאין צורך בשום מסמך מלבד דרכון?
אשמח לקבל מידע רשמי + קישור למידע מוסמך בנושא.
תודה לכולם.
מזל טוב !יש מישהו שרוצה חינם את ההטבת יום הולדת שלי
כמה יעלה לי אחרי הנחה לאמריקה באזור פסח?יש מישהו שרוצה חינם את ההטבת יום הולדת שלי
אני לא טס לאירופה בדרך כלל
היום יום האחרון לממש ואפשר לתאריך רחוק
אמריקה זה לא באירופהכמה יעלה לי אחרי הנחה לאמריקה באזור פסח?
כמה זה עולה אחרי ההנחה?אין לי צורך בזה ואני מציע
זה 50% הנחה מהמחיר לאותם יעדים
בתוספת נקודות שגם את זה אני נותן במתנה
לאזה עוד רלוונטי? אני אשמח
תגיד שקראת אני אמחק את המיילאפשר בפרטי המייל שלי זה 20062000N
תודה רבה!!
גם זו לטובה!לא
עכשיו זה חודש חדש
הודש נובמבר
מה המטרה שלך עצם הקניה או ההנחה של 10 יורו לכיוון?אולי למישהו יש מועדון בויז אייר ויכול לרכוש לי כרטיסים?
אני רוצה את ה10 יורו אתה בטוח שאי אפשר לקנות למישהו אחר?מה המטרה שלך עצם הקניה או ההנחה של 10 יורו לכיוון?
לרכוש כרטיס כל אחד יכול גם ללא מועדון רק שצריך להירשם עם אימייל וקוד
לקבל את ההנחה זה רק אם בעל המועדון טס באותה טיסה ובאותה הזמנה
כןאני רוצה את ה10 יורו אתה בטוח שאי אפשר לקנות למישהו אחר?
לא זוכר מופיע באתר אם אתה בוחר במחיר של חבר מועדון בהמשך זה מופיע יש מועדון לשנים ויש לשישה היינו או אתה ועוד מצטרף אחד או אתה ועוד חמישה מצטרפים שים לב במידה ואתה רוכש דרך מועדון לא תוכל להחליף שם אף בתשלוםכמה עולה מנוי?
ליתר דיוק, זה לא מועדון לשניים וששה, אלא לבעל המנוי שנוסע בעצמו ושותף נוסף לנסיעה, או מנוי מורחב, לבעל המנוי עצמו שנוסע פלוס נוסעים נוספים.כן
לא זוכר מופיע באתר אם אתה בוחר במחיר של חבר מועדון בהמשך זה מופיע יש מועדון לשנים ויש לשישה היינו או אתה ועוד מצטרף אחד או אתה ועוד חמישה מצטרפים שים לב במידה ואתה רוכש דרך מועדון לא תוכל להחליף שם אף בתשלום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים