תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

בבקשה לא הצלחתי למצוא לבד משהו זול
כל המומחים כאן - יש מצב לעזור?
2 אנשים
סופש (חמישי- ראשון/שני)
ת"א - מנצ'סטר
ינו-פבר
בלי מזוודות
הכי זול שיש
תודה מראש לכל המסייעים!!

ישירה/עם עצירת ביניים?

שאלת תם, אבל מעניין אותי:
לפני כמה שנים חיפשתי טיסה ללונדון.
מצאתי באיזיג'ט טיסת הלוך ושוב ללא מזוודה ב-49 דולר.
נכון שעברו מאז כמה שנים, אבל איך המחירים קפצו כל כך?

שאלת תם, אבל מעניין אותי:
לפני כמה שנים חיפשתי טיסה ללונדון.
מצאתי באיזיג'ט טיסת הלוך ושוב ללא מזוודה ב-49 דולר.
נכון שעברו מאז כמה שנים, אבל איך המחירים קפצו כל כך?
יש כל הזמן מחירים שונים זולים ויקרים- זה המודל של חברות לאו קוסט!

אילו עוד עלויות צריך לקחת בחשבון בהזמנת טיסה זולה ואם אפשר פירוט העלויות
מזוודה לכל כיוון?
ביטוח נסיעות וביטוחים נוספים?
בחירת מקום לזוג?

מחפשת טיסות לערב פסח וחזור אחרי החג בזול, יחסית, עדיפות לישירה, אבל אפשר עם עצירה אחת. לניו יורק או נוארק או פילדלפיה.
אפילו בתשלום למי שימצא לי דיל טוב, ערב בלאק פריידי

אילו עוד עלויות צריך לקחת בחשבון בהזמנת טיסה זולה ואם אפשר פירוט העלויות
מזוודה לכל כיוון?
ביטוח נסיעות וביטוחים נוספים?
בחירת מקום לזוג?
ביטוח רפואי- חינם עד 5 ימים הטבה לכל בעלי כרטיס אשראי
מזוודה- נתון לשיקולכם, אם צריך.
בחירת מקום- לא דחוף, אפשר לבקש מאנשים ולהחליף איתם.
נסיעה לשדה התעופה וממנה בשעות שאין תח''צ
אי עשיית צ'ק אין מוקדם- קנס.

יש השבוע מבצעים ללקוחות נוסע מתמיד באל על להזמנות עד סוף חודש מרץ
תמורת מחיר מוזל בתוספת נקודות שלאחר המרה לכסף עדיין יוצא זול בחלק מהטיסות

עדיין מחפשים? ממתי עד מתי?
כן
אני מעוניין מיום ראשון ה-10/5 ועד יום ראשון שלאחריו ב-17/5 (ל"ג בעומר בשני בלילה)
גמיש, זאת אומרת אני רוצה + שבת אז אם יש יותר זול עם השבת לפני ל"ג בעומר זה גם בא בחשבון
תודה רבה

ביטוח רפואי- חינם עד 5 ימים הטבה לכל בעלי כרטיס אשראי

למי פונים לחברת האשראי?

יש השבוע מבצעים ללקוחות נוסע מתמיד באל על להזמנות עד סוף חודש מרץ
תמורת מחיר מוזל בתוספת נקודות שלאחר המרה לכסף עדיין יוצא זול בחלק מהטיסות
איך מגיעים לזה?
דרוש טיסה לבודפשט מה2 בדצמבר עד ה 5
או מ 23 עד 26
המחירים קפצו

כן
אני מעוניין מיום ראשון ה-10/5 ועד יום ראשון שלאחריו ב-17/5 (ל"ג בעומר בשני בלילה)
גמיש, זאת אומרת אני רוצה + שבת אז אם יש יותר זול עם השבת לפני ל"ג בעומר זה גם בא בחשבון
תודה רבה
לתאריך שכתבת אין לי בשורות

כן
תודה רבה

ישירה או עם עצירת ביניים?
עד איזה מחיר בערך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה