- הוסף לסימניות
שם ארוך קצת...חח
אוקיי, אז אני יודע שלהרבה חסרים ידע, מושגים ודרכי עבודה ואימון בציור.
זהו נסיון לחלוק קצת ידע בדרכי עבודה המבוסס על נסיוני האישי
יש לציין שאני יחסית רק בתחילת דרכי וכיום לומד ושואב ידע בעיקר עצמאית, בזכות האימונים האלה וההבנה למה הם מיועדים התקדמתי מטאורית בשנה האחרונה מאז שהחלטתי לקחת את הנושא ברצינות (בעצם לראשונה מאז שהפסקתי בגיל 13).
- כמובן שלא כל אחד יכול לבד לשאוב ידע, ללמוד, לבקר את עצמו ולדעת על מה צריך לעבוד כדי להשתפר, אבל זו סגולה בדוקה ומנוסה!
אז מקווה שזה יעזור ושכל אחד שיכול יתרום גם מנסיונו לטובת כולם.
האימון הראשון הוא של ציורי ראש מהירים (הנקראים סקיצה/רישום מהיר - Quick sketch או Gesture drawing - ציור מחווה בתרגום מילולי)
המטרה היא לנסות לתפוס את התמצית של המבנה וההבעה מבלי להיתפס לפרטים,
לכן חשובה הגבלת זמן כי זה מאוד קשה לצאת מההרגל הזה (פה מדובר על בין 5 ל- 10 דקות כל אחד).
אוקיי, אז אני יודע שלהרבה חסרים ידע, מושגים ודרכי עבודה ואימון בציור.
זהו נסיון לחלוק קצת ידע בדרכי עבודה המבוסס על נסיוני האישי
יש לציין שאני יחסית רק בתחילת דרכי וכיום לומד ושואב ידע בעיקר עצמאית, בזכות האימונים האלה וההבנה למה הם מיועדים התקדמתי מטאורית בשנה האחרונה מאז שהחלטתי לקחת את הנושא ברצינות (בעצם לראשונה מאז שהפסקתי בגיל 13).
- כמובן שלא כל אחד יכול לבד לשאוב ידע, ללמוד, לבקר את עצמו ולדעת על מה צריך לעבוד כדי להשתפר, אבל זו סגולה בדוקה ומנוסה!
אז מקווה שזה יעזור ושכל אחד שיכול יתרום גם מנסיונו לטובת כולם.
האימון הראשון הוא של ציורי ראש מהירים (הנקראים סקיצה/רישום מהיר - Quick sketch או Gesture drawing - ציור מחווה בתרגום מילולי)
המטרה היא לנסות לתפוס את התמצית של המבנה וההבעה מבלי להיתפס לפרטים,
לכן חשובה הגבלת זמן כי זה מאוד קשה לצאת מההרגל הזה (פה מדובר על בין 5 ל- 10 דקות כל אחד).
הנושאים החמים