- הוסף לסימניות
כוונתך, שבגדי הילד יישארו יבשים..הילד ישאר יבש בבוקר
כוונתך, שבגדי הילד יישארו יבשים..הילד ישאר יבש בבוקר
ובהחלט גם הילד והעור שלוכוונתך, שבגדי הילד יישארו יבשים..
אפשר גם לתת כמה מכות על הבצל עם הסכין זה מוריד את רמת החריפות ולא מלכלך את הכיוראיך לקלף בצל בלי שכל העינים והאף ישרפו?
הטיפ: לקלף מתחת ברז מים.
חסרונות: 1. הכיור מתלכלך. 2. זה לא עוזר לחיתוך של מהבצל אלא רק לקילוף.
אהבתי את הרעיון
אבל כמה צבעים יש?
מקור כל שהוא?
נקסט. תמשיכו הלאה.
תודה ענקית!לא ברור לי מי ולמה זה, אבל זה נראה חמוד...
![]()
לקום מוקדם, בקלות!
mmm.ravpage.co.il
החסרון בזה שזה מאבד את המראה היפה של כלי הכסף.חייבת להצדיע לפטנט של "לעטוף כלי כסף בניילון נצמד"
לאחר תקופה ארוכה מאד, (עטפתי מיד כשכתבו פה את הטיפ...)
הם נשארו כמו חדשים!
לא ברור לי מי ולמה זה, אבל זה נראה חמוד...
![]()
לקום מוקדם, בקלות!
mmm.ravpage.co.il
תעברו לתחילת האשכול.לא עובד לי, ידוע למה?
איך לקום מוקדם בבוקר בלי שעון מעורר?
אנחנו רוצים לקום מוקדם להכין שיעור, לבדוק מבחן, או סתם לנקות ולארגן את הבית,
אבל לא מצליחים להתעורר.
הטיפ: לשתות הרבה מים לפני השינה.
מתעוררים בשביל הצורך להתפנות, וכבר אפשר להספיק מה שרוצים.
לא עובד לי, ידוע למה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים