מידע שימושי אשכול טרמפים (בתשלום סמלי) של נסיעות בין עירוניות, יום ראשון שושן פורים.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכיון שהצטברו במרחבי הפורום בקשות רבות לנסיעות ממגוון מקומות ברחבי ארה''ק,
החלטתי בהתייעצות עם רבנים להקים ולייסד כאן אשכול מיוחד, בהתאם לתו הסגול וללא התקהלות מרובה באשכול זה,
כל המעוניין לנסוע ממקום פלוני ברחבי ארה''ק ע''י טרמפ (בתשלום לכה''פ כנסיעה באוטובוס) - יכתוב כאן,
וכל מי שנדבה בליבו לצרף לנסיעתו הבין עירונית נוסעים וישלמו סכום סמלי לפחות כדמי הנסיעה באוטובוס של אותה נסיעה - גם כן יכתוב באשכול זה
ועל ידי כן רבים ימצאו תועלת וישועה ויתקיים ליהודים הייתה אורה ושמחה וכו'.

• הוסף לסימניות
מאשדוד לירושלים מחר בבוקר/צהריים
יש מישהו אולי?
נשמח גם להצטרף עם מישהו נוסף (הסעה...שששששש)
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לנסוע מבני ברק לי-ם. עדיפות לאזור בית וגן. בעלי תו ירוק.
עריכה: כמובן, מבקשים טרמפ..
עוד לא ראיתי אף אחד שהציע :rolleyes:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ילדה בת 8 (מחלימה) שנתקעה בבית שמש חייבת להגיע מחר למשפחתה בירושלים. (לא עשתה פורים דפרזים).
מצוה גדולה מאוד!!!!!!!!
chavasheliאין לכתוב כתובת מייל

עריכה: הסתדרנו, תודה לכל העוזרים והמסייעים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ילדה בת 8 (מחלימה) שנתקעה בבית שמש חייבת להגיע מחר למשפחתה בירושלים. (לא עשתה פורים דפרזים).
מצוה גדולה מאוד!!!!!!!!
chavasheliאין לכתוב כתובת מייל
מבית שמש יש קווים של "קנאים" (אוטובוסים בקו י'ם-ב'ש קבוע)
תבררו האם פעילים ואיך מצטרפים

• הוסף לסימניות
רוצים להגיע מאחיסמך לירושלים וגם מבית שמש בעלי תו ירוק לרמת שלמה

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמוכן לקחת זוג עם תינוק כעת מבני ברק לרמות
במחיר של 200 שח?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחפשת בתשלום
לזוג מבני ברק לירושלים
היום או בראשון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני נוסע מחר מבני ברק לירושלים, יש מקום אחד פנוי.
אני רוצה מישהו שמחפש לחזור בערב מירושלים לבני ברק ויכול לנהוג, שיקח אותי ברכב שלי.
יש מישו כזה?
יש מישהו כזה אבל רוצה עם כל המשפחה שלו

• הוסף לסימניות
מאשדוד לי-ם יש מישהו? 5749909 # גימייל

• הוסף לסימניות
מחפשת טרמפ לבחור/י ישיבה ממודיעין עילית לירושלים. מחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה