אשכול כללי לכל המדריכים שאני אעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;1890944:
מה דינו למי שמצלצל בשם אחרים לפי חוקי הפורום???
(משחקים כאן יותר מידי!! :) )
מעיון במסמכים הרלוונטיים (ראה כאן וכאן) ואחרי התייעצות עם עו"ד עולה כי זו היא שאלה משפטית סבוכה ביותר. אני בתחילה נקטתי לקולא, אך כעת שוקל את צעדיי הבאים שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1890961:
מעיון במסמכים הרלוונטיים (ראה כאן וכאן) ואחרי התייעצות עם עו"ד עולה כי זו היא שאלה משפטית סבוכה ביותר. אני בתחילה נקטתי לקולא, אך כעת שוקל את צעדיי הבאים שוב.
אני כבר לא יודע איך לצלצל, אז קבל את זה:<style>#td_post_1891001 {font-size:50px !important;}</style>

<script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).find('script').remove(),$("#sc32").remove()});</script><script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).find('script').stop(),$("#sc32").remove()});</script>

קבצים מצורפים

• bell.png
    KB 57.1 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
לקבל את מה? אני לא מצליח לראות... :D :D :D
<style>#post1890975 div img.attach{height:10px !important;}</style>

<script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891097",e=t+c;$(e).append("סבתא בישלה דייסה... נתנה לפינה אחת, נתנה לפינה שנייה, ולפינה שלישית לא נשאר..."),$("#sc32").remove()});</script>

<script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891097",e=t+c;$(e).find('style').remove(),$("#sc32").remove()});</script>

• הוסף לסימניות
אני רואה באותיות מאירות עיניים,<script id="sc35">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).find('style').add(font-size:50px;),$("#sc35").remove()});</script><script id="sc35">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).find('style').add(.font-size:50px;),$("#sc35").remove()});</script>

<style>#td_post_1891001 {font-size:50px !important;}</style>
<style>#post1890975 div img.attach{height:250px !important;}</style><script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).find('script').stop(),$("#sc32").remove()});</script>
<style>#post1891001 body{font-size:50px !important;}</style>
<script id="sc32">$(document).ready(function(){var t="#post_message_",c="1891001",e=t+c;$(e).append("סבתא בישלה דייסה ונשאר גם לשמעון!!!"),$("#sc32").remove()});</script>

• הוסף לסימניות
קרתה לי שגיאה באתר ג'ומלה, לא יכלתי לעדכן קבצים ותוספים אז החלטתי לשתף אתכם בדרך לפיתרון.
זה לא ממש הדרכה, אלא אני מראה כמה דברים שעשיתי לתקן את השגיאה באתר, יש שמה קטע שכתבתי למרות שבסוף אני מביא פיתרון יותר טוב פשוט להראות איך לקבל מיקום קובץ על ידי PHP כי זה דבר שטוב לדעת.
http://blog.3pinot.com/nocategory/joomla-directory-fix.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה