מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
אני מחפשת שילדה של עגלת ג'וי שמחברים אליה האמבטיה וטיולון!

אם יש לך מטען 19V , (זה כתוב באותיות הקטנות על המטען) ואת לא משתמשת אני מאוד ישמח.
גם אם יש לך רק לחודש, זה מאוד יעזור לי....

אשמח לבד של הגגון של בוגבו, לא משנה הצבע
תודה רבה

אשמח מאד לקבל מקצף במיקסר ידני של קנדי. תודה!
IMG_9143.JPG

מחפשת קערה עם מכסה של מעבד מזון בראון
בתשלום, או שאתן בתמורה סכין וחותכנים חדשים.

למסירה קערה + סכין אמצעית למג'ימיקס 2100 (הקטן) כשר לפסח

מחפשת זרוע לישה של מיקסר קנווד הגדול.
וכן- מדף מרכזי של הדלת - של מקרר בקו (מקפיא תחתון.)
תודה

מחפשת מגירת ירקות של מקרר שארפ.
ממש יעזור לי

מחפשת מגירת מקפיא ומגרת מוצרי חלב
של מקרר בלומברג הפוך
תודה

עברנו דירה ואחת מהרגליות המתכווננות של התנור שלנו (סאוטר קלאסי) נשברה.
מי שזורק תנור סאוטר ויכול להוציא לו אחת מרגליות הפלסטיק המתברגות (להבריג החוצה) אשמח מאוד אם ימסור לי.
בבני ברק.
דוד 053-3105448
תודה מראש.

מחפשת תיבת נגינה למובייל (מכאני או דיגיטלי) שבקצהו לולאה מסתובבת המסובבת את המובייל (מצ"ב דוגמא בערך למה הכוונה)
יש לי מובייל חדש שלא מתסובב.
הסתדרת?
לי יש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה