מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
היי,
אשמח לחלק חילוף מטיולון יויו הדגם הישן, (מקורי או שלא)
נשבר לי הברזלים למטה שעליהם תולה הסל.
תודה!
אם לא תמצאי ממישהו כאן
אני מצאתי חלקי חילוף ליויו הישן בעליאקספרס
יש שם המון חלקי חילוף לעגלות, וכמעט לכל דבר.

יש למישהי במקרה כזה מעבד מזון לא בשימוש?
אני צריכה את המכסה..
1652790509623.png

למסירה מטחנת בשר מיקסר קנווד ישן (30 שנה) וכן ווש לישה בצורת K
בבני ברק

מחפשת מיכל של מעבד מזון בראון, גם ישן או בלי מכסה באזור ירושלים/בית שמש(רק כדי לבדוק אם המעבד הפסיק לעבוד בגללו)
ו-וו לישה של מיקסר בוש.

מחפשת בלון הקצפה של מיקסר קנווד מייג'ר ישן(מעל 20 שנה)

מחפשת דלת של מכונת כביסה קונסרוקטה VARIO תודה רבה

צריכה קשת לגגון של בוגבו, יש למישהי? או אפילו מידע, איפה קונים?

שלום, אני מחפשת רשת או תבנית תנור לטוסטר אובן של מורפי ריצרד 36 ליטר
בתשלום סימלי

מחפשת מקצף בלון למיקסר קנווד מעל 10 שנים.

צריכה מגירה של מקפיא אלקטרולוס דחוףףףףףףף תודה.

אני צריך מדפי זכוכית למקרר לנקו
מצורף תמונת המקרר ומדף

קבצים מצורפים

• מדף למקרר לנקו.jpeg
    מדף למקרר לנקו.jpeg
    KB 48.2 · צפיות: 54
  • מקרר  לנקו.jpeg
    מקרר לנקו.jpeg
    KB 63.6 · צפיות: 41
מחפש לקניה או במסירה כיסויים תחתונים לתאים בעגלת מימה קסרי לבנה!! לשני התאים,
אשמח ליצירת קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה