מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נעלמה לנו דיסקית של מעבד מזון בראון, זו שמקצצת את הירק לרצועות דקות, אם למישהו היא מיותרת, תודה!

• הוסף לסימניות
נשבר לי החלק הקטן שעליו מניחים את הדיסקיות במיקסר בוש הקטן. כעין בורג. אשמח אם למישהו יש.

• הוסף לסימניות
נשמח לאמץ 2 רגליים לטרמפולינה נכה.

יישר כח לפותחת האשכול!

• הוסף לסימניות
נעמי, אני חושבת שיש לי בשבילך.אבל אני אבדוק בבית אחה"צ ליתר ביטחון.

• הוסף לסימניות
יש לי בבית כסא מנהלים שנקרא בהממשרד דגם בוסטון ובמותגים דגם אלעד נשברו לי שם כבר כמה פעמים בוכנה וידית וכל פעם תיקנתי עכשו נשבר לי המנגנון שמחבר את המושב לבוכנה ונמאס לי להשקיע בזה וזה שוכב במחסן אם יש למישהו כזה כסא שנשבר לו והוא בדרך לזרוק אשמח לפרק ממנה את המנגנון לתקן את הכסא
מצורף קישור לכסאhttp://www.hamemasred.co.il/details.asp?PID=344

• הוסף לסימניות
למסירה,
אני רושמת שוב פה: עיתוני הבית שלנו מסודרים שנים תשס"ד-ע"ד
אשדוד

• הוסף לסימניות
יש לי מקצף של בוש

• הוסף לסימניות
בס"ד

חסר לי גלגל לעגלת אינגליזינה, אם יש למישהו מיותר אשמח

• הוסף לסימניות
מחפשת את השילדה של עגלת אינפאנטי מיקה 04, בלי חלקי העגלה שעליה (בלי הסלקל, האמבטיה והטיולון)

למי שיש בעיה הפוכה- אשמח להשאיל!

• הוסף לסימניות
דרוש מגש לכסא אוכל לתינוק, חברת פג
הבנתי בחנות שלא משנה הדגם

• הוסף לסימניות
יש לי מגש של קם. תבדקי אם זה יכול לעזור

• הוסף לסימניות
דרוש לי מטען של מכונת גילוח של BRAUN
אשמח לקנות, האם יש חנות בירושלים שמוכרת רק מטענים?

• הוסף לסימניות
מחפשת את המקל המרכזי של מעבד מזון בראון. לא הגבוה אלא הנמוך

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו למכור לי דיו למדפסת hp officejet 6500. מספר הרשום על המחסניות 920. כל הצבעים אדום, כחול, צהוב, שחור.

• הוסף לסימניות
בס"ד
דרוש מכסה לקערה של מעבד מזון בראון COMBIMAX 600/650

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
דרוש לי מטען לטלפון נייד-סמסונג-טאצ' כשר
תודה

• הוסף לסימניות
1. נעלם לנו חלק משואב אבק סמסונג- חלק צר ומאורך לשאיבה ממקומות צרים.
2. מברשת הפלסטיק לניקוי הסלייסר (חסר לי מאוד!)
3. קנגרו לתינוק.

תודה רבה רבה
אהבתי את האשכול.

• הוסף לסימניות
יש למישהו כבל של מסך (החוט שמחבר לחשמל - כניסה עם עיגול)
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה