מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
מעבד מזון של סול יש לו פלסטיק עגול שאליו מחברים את הדיסקיות?
אז אני צריכה את הפלסטיק..

זקוקה לחלקי חילוף של מעבד מזון פיליפס.
תודה רבה.

יש לי עגלת שוק חדשה ממש.
ונשברו לה 2 הגלגלים.-
מדובר על עגלה פשוטה סטנדרטית עם בד , והגלגל עשוי פלסטיק כשמסביב גומי לבן.
אם יש למישהו גלגל או שניים והוא לא צריך את זה... תזכו למצוות!!!!

בהזדמנות זאת- אם יש למישהו מדף של ארון כתר גודל קצת יותר גדול מהסטנדרט- - כמובן ללא צורך בו. אני מאד אשמח לקבל.

חלקי חילוף למעבד מזון

מעבד מזון בראון, הדגם הישן, נשבר המוט שעליו מעמידים את הדיסקיות, וכבר לא מוכרים כזה.
2. קוצץ ירקות המתלבש על מיקסר קנווד, נמצא ברשותינו מזה 30 שנה בערך, חסר הבורג המחבר.
תודה מראש

יש למישהו רגל של מאוורר רצפה בבני ברק?

בורג לקערה של מיקסר bocsh

מחפשת בורג לקערה של מיקסר בוש דגם mum6 universal בתשלום.

אשמח גם לקבל מידע איפה אפשר לרכוש חלק כזה.

תודה!

מחפשת בתשלוםמקצפים למיקסר בוש.
נשברו לי כי השתמשתי בטעות בלי לשים לב והיה לו קשה להקציף בצק של חלות:(

האם למישהו יש דלת למכונת כביסה של בוש דגם 550?
המכונה ממש חדשה והדלת נשברה

אם יש קערה למעבד מזון בראון K700 -הקערה הגדולה- למסירה
אשמח מאוד

מיחם למיים לשבת

גודל 6 ליטר ממתכת.
כבר בן 12 שנה!
המיחם מעולה ! רק המכסה (שנכנס במסילה שיש בידיות) מתפורר .
אולי יש למשהו מכסה של :
י.ל. שיווק גופי חימום.

תיזכו למצוות!

מטען hp למחשב נייד יש למישהו למכור?

מחפש מערבל של אופה לחם מורפי ריצארד
אזור ביתר עילית

מחפש עבור ביהכנ"ס, מדפים למקרר אמקור 500 XL.

תודה רבה.

דרושה לי בטריה למחשב LG
כמו כן אם יש למישהו מכונת תספורת של אוסטר - אני צריכה חלק ממנה שנשבר לי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה