- הוסף לסימניות
הי אני רוצה מה המייל שלך? אני לא יכולה לפנות בפרטי רק במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רההנכתב ע"י agav;2487396:למסירה:
אופה לחם דלונג'י
קרס K בקנווד
בירושלים
הי אני רוצה מה המייל שלך? אני לא יכולה לפנות בפרטי רק במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רההנכתב ע"י agav;2487396:למסירה:
אופה לחם דלונג'י
קרס K בקנווד
בירושלים
נכתב ע"י שירונת;1389912:מחפשת (גם לקנות) גגון לעגלת בוגבו בי (הדגם הישן- לא פלוס)
או את החלק שמחבר את הגגון לעגלה
בוגבו הפסיקו לייצר לדגם הזה חלקי חילוף ונתקעתי עם גגון שבור...![]()
נכתב ע"י שרי11;2495093:נשחק לי המקל המרכזי הלבן, אם למישהו יש מיותר אשמח לקבל (את החדש מוכרים רק עם הקערה בחצי מעלות הכוללת של המכשיר).
תודה רבה!
נכתב ע"י דינה די;2495123:תפני לניק תמר היא פרסמה באשכול מסירת חלקי חילוף.
נכתב ע"י שרי11;2496385:עברתי על כל האשכול ולא מצאתי(:
נכתב ע"י האמת;2499138:אני צריכה את המכסה של המעבד מזון הקטן של חברת קנווד
אשמח לשמוע למי יש את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים