מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
גלגלים

גלגלים למקרר
אם יש למישהו או יודע איפוה אפשר להחליף
תודה

מחפשת דחוף חלק לשואב אבק "monster" (את החלק של המזרנים)
איפה אפשר להשיג??? (עדיף בבני ברק)

רגלית של מכונת תפירה

למשהוא יש אולי מיותר- את הרגלית של מכונת תפירה מדגם -

נשבר לי החלק של קוצץ הירקות שמתחבר למקסר קנווד, אשמח לקבל/לקנות חלק זה.
0533165701

לאלה שתקועות בלי חלקים של בראון, במידה ולא תמצאו את החלקים החסרים:
קניתי חלק חסר ב'טמבורית' בביתר, הסברתי לו בטלפון איזה חלק נשבר, ואמר שיש להם במלאי חלקי חילוף.
אני משערת שיש בעוד חנויות טמבור חלקים חילופיים

נכתב ע"י ISRAELNR;2509541:
דרושים לנו חלקים למיקסר קנווד מייג'ור קערה מקציף מערבל אם יש לכם ואתם לא צריכים נשמח לקבל

יש לנו וו לישה ו-K של מייג'ור.
מעניין אתכם?

יש לי קערה נירוסטה למיקסר בוש (חסר את הבורג)

מחפשת דלת למייבש נורמנדי.
דגם: ND-D 606 [הדלת העגולה.]

תודה גדולה.

דרוש מתאם בודד לבוגבו קמיליון (אחד אבד... )

לעגלת סייבקס חסר אחד משני חלקי הפלסטיק שמתחברים בשביל לקשור את הילד.
(החלק שיש בו חריץ באלכסון שבו מושחלת החגורה.)
איך אפשר להשיג?

חלקים למקרר אמקור

אשמח אם למישהו יש מדפים או מדפים לדלת או גומי של מקרר אמקור למסירה, תודה רבה (מקרר בן 10)

למי יש בבקשה מטחנת בשר למיקסר בוש?
דחוף לנו מאוד מאוד!!

תודה רבה מראש

אולי יש לך??
תוכלי לעזור לי - - -?!
איפה ניתן להשיג במחיר שפוי...???
נשבר לי המדף במקרר (המדף הקטן מעל המגירה של הירקות) של חברת שארפ דגם 2129
תודה רבה!!
יעזור לי מאד!

אולי יש למישהו קערה של מעבד מזון סימנס
מצורף תמונה
תודה מראש

קבצים מצורפים

• מעבד מזון.jpg
    מעבד מזון.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 36
אני צריך את הפלסטק שדוחף את האוכל בדיסקים של קנווד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני מחפשת גלגל קדמי לעגלת מאמאס אנד פאפאס דגם סולה, למישהו ידוע איפה ניתן להשיג דבר כזה.

יש לי מנוע של בלנדר יד של KENWOOD
נשבר החלק עם הקוצץ אם זה עוזר למישהו...

אולי למשהו יש רדיאטור דלונגי שיצא מכלל שימוש??
נשברו לי המפסקים ב-2 רדיאטורים שונים של דלונגי, באחד זה כתפור לחיצה ובשני כפתור הזזה, אם יש למשהו כזה שלא בשימוש אשמח לקבל. (ניסיתי לקנות בטכנו מיקס, אבל זה כזה פרט קטן בחנות שהם כל הזמן שוכחים לנסות לבדוק בחברה, די התיאשתי מהם).

למי שעומד לזרוק מקרר אל ג'י דגם 598, ונשאר לו מדפי פלסטיק תקינים וכן מגירת ירקות
אשמח לקבל אפילו במחיר סמלי, תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה