אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
בבקשה אם אפשר להגיש להורדה שיר 'אילן אילן' (יש את הקלאסי ויש של בנט או פרחי לילדים, תודה רבה

בבקשה אם אפשר להגיש להורדה שיר 'אילן אילן' (יש את הקלאסי ויש של בנט או פרחי לילדים, תודה רבה

אשמח אם יעלו לי את השיר תשמור על העולם ילד של דוד דאור

אם אפשר את תוכו רצוף אהבה של ישי ריבו
תודה רבה מראש!!

נכתב ע"י שלוומי;2430260:
אם אפשר את תוכו רצוף אהבה של ישי ריבו
תודה רבה מראש!!

איך שזה מתנגן כל פעם שרק רואים את המילים.
תוכו רצוף אהבה..... רצוף אהבה... ביתו צפוף.......
ממציא לנו מחילה....
בבקשה

קבצים מצורפים

• 02 רצוף אהבה.mp3
    3.1 MB · צפיות: 253
למישהו יש את השיר 'אשר ברא' השקט של פרחי מיאמי,מהאלבום 'שבת ירושלים'?(נוסטלגי,מ1989 )
תודה רבה!

האם יש למשהו את השיר כתר יתנו לך?
תודה מראש!

נכתב ע"י מגה;2431387:
האם יש למשהו את השיר כתר יתנו לך?
תודה מראש!

בבקשה ובשמחה רבה:)

נ.ב. אפשר לשנות חזרה לMP3

בחסות: מוזיקה מכל הלב:D

קבצים מצורפים

• כתר.mp4
    12.7 MB · צפיות: 125
נכתב ע"י עובדיה;2431564:
בבקשה ובשמחה רבה:)

נ.ב. אפשר לשנות חזרה לMP3

בחסות: מוזיקה מכל הלב:D

תודה רבה!

אני זקוק גם לשיר עיני ירדה מים
אין לי מושג מי המבצע
אבל בדיסק החדש של שוואקי זה השיר הפותח..

אם אפשר את השיר השם אחד של ישי בן צבי אני אשמח מאד מאד!
תודה רבה מראש!!!

בקשה

האם אפשר בבקשה את השיר אילן בביצוע של אייבי רוטנברג ושלמה שמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה