אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו את השירים/הלחנים הישנים של משולם גרינברגר?
הבנתי שהוציא פעם קלטת שעשו מזה אח"כ דיסק, וכן שהוציא במשך השנים לחנים שונים ולהיטים.
מי יכול להעלות או לשלוח במייל?

תודה!!!

המלך בשדה..

מהיכן ניתן להשיג את השיר/המנון "המלך בשדה"
(הושר גם בחתונת הרנטגן בשבוע העבר)
תודה רבה מראש!!

קליפים לשירים של אייבי רוטנברג

יש למישהו?
למשל SFASHKENAZ ושמעתי שיש עוד

תודה רבה

נכתב ע"י מכונתכתיבה;2498228:
אשמח גם.
אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי לצפיה!
ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש מישו שיכול להעלות/ לשלוח לצפיה?

הסרטון של הרבי מחב&quot;ד.

בבקשה...

קבצים מצורפים

• 330456b6a85b5fa6986946828a26502f.mp4
    3.9 MB · צפיות: 84
למישהוא יש מושג, האם אכן זה מה שמוגדר בעגה החבדי"ת "יחידות" ?
זה אמנם שיחה פרטית, אבל חשבתי ש"יחידות" מתקיימת בחדר של הרבי, פה זה נראה שהשיחה מתקיימת בביהמד"ר.

למישי/ו יש את השיר: "אני עומד על החומה?"
[המילים הם משו כזה: אני עומד על החומה, עומד בגשם לבדי וכל העיר העתיקה... אני עולה לכאן תמיד סתם להביט אבל עכשיו אני נמצא כאן בתפקיד].
צריכה את זה דחוף למצגת.

נכתב ע"י חינדלה;2506388:
למישי/ו יש את השיר: "אני עומד על החומה?"
[המילים הם משו כזה: אני עומד על החומה, עומד בגשם לבדי וכל העיר העתיקה... אני עולה לכאן תמיד סתם להביט אבל עכשיו אני נמצא כאן בתפקיד].
צריכה את זה דחוף למצגת.

(יש נשים ברקע )

קבצים מצורפים

• להקת פיקוד מרכז - שומר החומות.mp3
    3.8 MB · צפיות: 125
למישהו יש את השיר "כיפה לייב – הגיע זמן אפריקה"
או את הקליפ.
photo_2017-01-20_02-24-01-768x768.jpg

למישהו יש את השיר "אנא בכח" של עוזיה צדוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה