אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
וואו איזה מהירות
תודה ענקית
כתיבה וחתימה טובה

יש למישהו את אבישי אשל: "רק רוצים לרקוד" (סינגל)

אני לא מצליחה להעלות את רק רוצים לרקוד.

זה כל הזמן אומר לי שגיאת העלאה.

אולי תתן לי מייל ואשלח.

KEEP CLIMBING

קבצים מצורפים

• 07 - Keep Climbing.mp3
    5 MB · צפיות: 204
גם כי אלך של ישי ריבו
אני צריך את הסינגל לשיר הזה שיצא לפני 10 שנים
לפני שישי ריבו התפרסם הוא הוציא אותו עם דוד איכילביץ
שאז קרא לעצמו דוד בלו
תודה מראש
-----------
עזרא

שירים של ר' הלל פלאי

האם אפשר להעלות שוב את השירים פג תוקפם,
תזכו למצוות ושנה טובה ומתוקה!:)

אני מחפשת את הקליפ של בני פרידמן עם הישיבה בויס: "עד עולם".

אשמח אם מישהו יעלה את זה.

תודה רבה רבה!

נכתב ע"י high;1771159:
אני מחפשת את הקליפ של בני פרידמן עם הישיבה בויס: "עד עולם".

אשמח אם מישהו יעלה את זה.

תודה רבה רבה!

יש לי אבל זה שוקל יותר מ25 מגה...

אם לא חסום לך את יכולה להוריד מכאן:

http://www.toker.fm/vid2/music-videos/adolam.mp4

איך מורידים מהאתר הזה?

אני ראיתי רק תפריט באנגלית
(אין לי את זה כרגע מול העיניים, כי המחשב בבית חסום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה