אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• 07נשמת כל חי.mp3
    5.7 MB · צפיות: 184
בקשה קצת מוזרה.
בני שיחי' לומד כעת בתלמוד תורה את הברכות של יעקב אבינו לבניו - פרשת ויחי,
לפסוקים אלו יש ניגון עתיק ומיוחד, שדורות על גבי דורות מלמדים בזה את הילדים בכיתה.

אשמח באם מישהו יכול להעלות את זה .

אלפי תודות
אולי בכל זאת למישהו מכם יש?

מחפשת את השיר "נשמהלה"של MBD אם משהו יוכל להעלות, היו כאן קישורים אבל אף אחד לא נפתח לי.
תודה

אשמח לקבל את אלבום 'מתנה טובה' של רכניץ, הבנתי שהוא חינמי, מי שיכול להעלות לג'מבו או לכאן את כל השירים, אשמח.

יש למשהו את השיר 'מחרוזת שמחה' מהדיסק 'ויחד לבבינו ניגוני ויזניץ'?
יעזור לי מאד!
תודה!!!

אשמח לשיר ברכת הבנים של אוהד מושקוביץ בביצוע המקורי שלו.

תודה רבה!

יש למשהו את השיר 'מחרוזת שמחה' מהדיסק 'ויחד לבבינו ניגוני ויזניץ'?
יעזור לי מאד!
תודה!!!
זה ממש דחוף לי
אין פה משהו שיש לו את השיר
אני צריכה את השיר הראשון מתוך המחרוזת
ברוך ה' כי שמע קול תחנוני
או אם משהו יכול להוריד לי את זה??
אלפי תודות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה