אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י קהילות יעקב;1796638:
קודם כל תודה,
שנית, מניין שזו טעות בניקוד?
דווקא נראה לי יותר כך
רמח"ל מדבר על "חוקו של היחוד העליון"
ש"אינו מעכב על ידי הרע הזה"
משונה להגיד שפתאום הוא עובר לגוף שלישי
בכל אופן קשה להתווכח

מה שברור שכשפריד שר בשיר התורה והאומות שוב ושוב
"אולי יוֹאַבוּ לשומרה"
זה כבר עניין אחר לחלוטין

שלא לדבר על השיר העדכני 'דע לך בני' שם המצב ממש קטסטרופלי הן במילים והן בניקוד

יש למישהו שיר ישראלי ישן בשם לא נפסיק לשיר?

הייתי בחתונה בה שר הזמר בדביקות עילאית "מיום שנחרב בית המקדש ננעלו שערי דמעות, אבל שערי דמעות לא ננעלו"...

נכתב ע"י באקינגהם;1797863:
הייתי בחתונה בה שר הזמר בדביקות עילאית "מיום שנחרב בית המקדש ננעלו שערי דמעות, אבל שערי דמעות לא ננעלו"...

"מיום שחרב בית המקדש ננעלו שערי דמעות, אבל שערי דמעות לא ננעלו"

מחפשת ת'שיר מי שעשה ניסים.
שהיה בדיסק האחרון של משפחה...

יש למשהו? בבקשה...

מישהו יכול לכתוב את המילים של השיר, כי יש באמצע כמה מילים באידיש... וכן מה המקור של המילים.

יש למישהו אולי את 'עוד ישבו' של מרדכי בן דוד?

תודה רבה!!

לאפאחד אין??????????????????

יש למישהו את השיר 'קה אכסוף' הידוע של ר' אהרון מקרלין, בביצועים שונים?
אשמח מאוד לקבל, כל וריאציה שהיא.

תודה רבה רבה :)

בבקשה

------

קבצים מצורפים

• קה אכסוף.mp3
    7.4 MB · צפיות: 262
נכתב ע"י הני כגנס;1810867:

וואו, תודה, תודה רבה!
עזרת לי מאוד!

יש למישהו וריאציות נוספות של השיר הזה?
אשמח מאוד לקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה