אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• ליינר.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 59

קבצים מצורפים

• 6666525.png
    KB 221.3 · צפיות: 57

קבצים מצורפים

• aknv trmh.png
    KB 248.8 · צפיות: 94

קבצים מצורפים

• 951.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 62
  • 645.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 54
לעובדיה היקר, כמה מרנין את הלב לראות יהודי שחושב על יהודים, שישמחו שיהנו וכו' וכו',

ולכל הגולשים, נא צלצלו לעובדיה בפעמון, נראה לכם שזה נורמלי, הוא יושב טורח מעלה וכו' וכו'.

הוא יבנה

יש למשהו את השיר: הוא יבנה בית לשמי (הפזמון - ואני אהיה לו לאב, והוא יהיה לי לבן....)

תודה רבה מראש!

בבקשה

שיר מדהים!

קבצים מצורפים

• הוא יבנה.mp3
    6.6 MB · צפיות: 174
מי בן שיח

האם יש למישהו את השיר מי בן שיח העמימי ששרים בחופות?

מנסה.....

כבר כמה שנים אני מחפשת את השיר? לא יודעת איך קוראים לו אך הפזמון הוא כזה
אנא קלי
רק אליך כל אדם קורא
כי מבלעדיך אין מי יענה
הורד רק שפע ורק טוב
כי קשתה הדרך
הסר מעלינו כל מכאוב
כי בלעדיך לחחינו אין ערך

נראה לי בסגנון מזרחי

אשמח אם יעלו לכאן את השיר
ותודה רבה מראש!

אולי זה יעזור

מקוה שלזה הכוונה.

קבצים מצורפים

• אוהד מושקוביץ - מי בן שיח Ohad - Mi Ben Siach.mp3
    7.4 MB · צפיות: 123
ונהיה אנחנו

למשהו יש את השיר ונהיה אנחנו וצאצאינו, של שוויקי?

תודה רבה !

בבקשה

משני הדיסקים שלו,

קבצים מצורפים

• 19-והערב.mp3
    2.2 MB · צפיות: 119
  • 02-והערב נא.mp3
    6.1 MB · צפיות: 121
מחפשת מאד את השיר

מרן די בשמיא לך מתחננן

של בעלזא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה