- הוסף לסימניות
סליחה על ההטרדות.נכתב ע"י טוב לדעת;2151860:קצת דחוף לי, אודה מאד למי שיוכל לעזור!![]()
אולי בכל אופן?
סליחה על ההטרדות.נכתב ע"י טוב לדעת;2151860:קצת דחוף לי, אודה מאד למי שיוכל לעזור!![]()
נכתב ע"י טוב לדעת;2152019:סליחה על ההטרדות.
אולי בכל אופן?
נכתב ע"י טוב לדעת;2151860:קצת דחוף לי, אודה מאד למי שיוכל לעזור!![]()
נכתב ע"י אפשרי;2152035:מקווה שזה זה
(להוריד ולשנות לMP3)
נכתב ע"י קהילות יעקב;2152031:כמדומני שיש את זה בימים נוראים 2 של יוסף משה כהנא
נכתב ע"י קהילות יעקב;2152072:יש כאן 2 גירסאות של בעלזא
http://jewishmusic.fm/frame.php?url...lay_Custom_Search&iva_search_input=מרן+דבשמיא
נכתב ע"י פלאפונית;2152068:השיר בגרסת חתונה ..
נכתב ע"י אפשרי;2152086:זאנוויל וינברגר. יפה מאוד. (יש עוד דברים יפים משם?)
נכתב ע"י קהילות יעקב;2152072:יש כאן 2 גירסאות של בעלזא
http://jewishmusic.fm/frame.php?url...lay_Custom_Search&iva_search_input=מרן+דבשמיא
נכתב ע"י פלאפונית;2152105:אני לא בטוחה שזה זאנוויל - נראה לי משהו שיש לו קול דומה ..
בכל מקרה איזה עוד אתם רוצים?
נכתב ע"י טוב לדעת;2152115:אין מלים! הגירסא של כהנא - זאת המנגינה שחפשנו.
סליחה על הבורות - אפשר להוריד מהאתר הזה חינם?
נכתב ע"י ללינקה;2151790:משני הדיסקים שלו,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים