אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
הקובץ האחרון שהועלה לא עובד לי משום מה אשמח אם יעלו שוב תודה בכל אופן

---

קבצים מצורפים

• 06 - 06 - Av Horachamim.mp3
    4.5 MB · צפיות: 209
למי יש את השיר של בערי וובר "המקום ירחם" דחוף לי מאוד מאוד!!!

בבקשה

קבצים מצורפים

• אחינו - 06.mp3
    5.3 MB · צפיות: 168
למי יש את
הסימפוניה ה 7 של בטהובן
אשמח לקבל בבקשה
תודה
(לפני חודש ביקשתי וכתבתי בטעות מוצרט):(:)

למשהו יש אולי את כל השירים של הורה וניגוני מירון בביצוע מדויק

אם אפשר בבקשה להעלות את 'אם אשכחך ירושלים' ווקאלי, לא זוכרת של מי, שיר הרקע בסרט 'למלא את החלל'.

נכתב ע"י שירי12;2172524:
אם אפשר בבקשה להעלות את 'אם אשכחך ירושלים' ווקאלי, לא זוכרת של מי, שיר הרקע בסרט 'למלא את החלל'.

יש לי כמה

למישהו יש את השיר של עוזיה צדוק, אנא בכח ??

וואקלי כמובן

בבקשה

ועל כגון זה נאמר:
טרם אקרא ואני אענה.......

קבצים מצורפים

• עוזיה צדוק - אנא בכח (ווקאלי).mp3
    4.9 MB · צפיות: 137
ישנו שיר באידיש של אברהם פריד בווקאלי למי יש?

נחמוו

אפשר בבקשה את השיר נחמו של מרדכי בן דוד

למישהו יש את השיר "לו הייתי רוטשילד"?
תודה

בבקשה

שיר יפה מאוד

קבצים מצורפים

• מרדכי בן דוד - נחמו עמי - Mordechai Ben David - NACHAMU AMI.mp3
    3.6 MB · צפיות: 166
בבקשה

יש כמה גירסאות, וזה אחד מהם.

קבצים מצורפים

• לו הייתי רוטשילד - שמואל רודנסקי.mp3
    4.6 MB · צפיות: 349

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה