אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י האזרח הפשוט;2199863:
שיר יפה מאוד
יש נחמו עמי של מרדכי בן דוד במנגינה שונה.
מישהו יכול להעלות?

צריך גחוף את הקליפ של אברהם פריד "רבון העולמים ידעתי" וכו' יעזור לי מאוד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למישהוא יש בבקשה את השיר
אני מאמין של משה גולדמן
תודה רבה

למישהו יש את השיר "לו הייתי רוטשילד"? לא בביצוע של שמואל רודנסקי
תודה

מי יכול בבקשה דחוף להעלות את בני בראתי של יוסי גרין בMP3 ?
תודה מראש.....

זה לא טוב לו

הוא לא רוצה אותו.
אולי תאיר את עיננו ותגיד מה אתה כן רוצה?

לכה דודי-סאטמר

אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן את השיר לכה דודי של סאטמר כמדומני מאוד ישן.
למישהו יש?
מישהו יכול לעזור בזה?
תודה!!

קבצים מצורפים

• 08 - לכה דודי.mp3
    3.7 MB · צפיות: 128
  • 09 - לכה דודי 2.mp3
    5.9 MB · צפיות: 120
וואוו!!
תודה!!
זה מה שחיפשתי.
תודה! תודה!!

למי יש את השיר "ונפשי נבהלה מאוד, ועתה ה' עד מתי, אוי עד מתי..... של מרדכי בן דוד.

מי יכול להעלות את השיר -

רבה.. רבה...
הנני מקשר נפשי רוחי ונשמתי בנשמת ......

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה