אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
עוד

קבצים מצורפים

• 04-לכה דודי.mp3
    2.8 MB · צפיות: 148
  • 07-פתחו לי.mp3
    3.8 MB · צפיות: 128
  • 10-הפורש.mp3
    2.9 MB · צפיות: 105
אני מחפשת בדחיפות שירי בנות על חנוכה.....

נכתב ע"י האזרח הפשוט;2290045:
זה של פרחי לונדון!

בבקשה:)
2 שאו שערים של פרחי לונדון.
ואני תפילתי לא מצאתי שלהם, אולי זה שם אחר, או לא שלהם?

קבצים מצורפים

• 06-שאו שערים.mp3
    3.7 MB · צפיות: 163
  • 08-שאו שערים.mp3
    3.4 MB · צפיות: 136
אני משער

שלזה הכוונה

קבצים מצורפים

• 02 - ואני תפילתי.mp3
    5 MB · צפיות: 134
יש למישהו את השיר , אני לא זוכרת של מי (אני חושבת של אחד מהאחים רזאל) , שהפזמון שלו זה " אני מבטיח לך מחר, יבואו הילדים אחרי שנות נדודוים, את רק שלהם והם רק שלך"

אני מכיר את זה

נכתב ע"י אסטרונאוטית;2290085:
יש למישהו את השיר , אני לא זוכרת של מי (אני חושבת של אחד מהאחים רזאל) , שהפזמון שלו זה " אני מבטיח לך מחר, יבואו הילדים אחרי שנות נדודוים, את רק שלהם והם רק שלך"

רועי ידיד

קבצים מצורפים

• את לי ארץ - רועי ידיד.mp3
    6.1 MB · צפיות: 122
למי יש בבקשה את השיר אחת שאלתי של פריד,

נראה לי שזה באדרבה

יישר כח

בבקשה

זה וואקלי.

קבצים מצורפים

• אוהד מושקוביץ - ברכת הבנים (ווקאלי).mp3
    8.7 MB · צפיות: 75
והנה לא וואקלי

תהנו לכם!

קבצים מצורפים

• אוהד מושקוביץ- ברכת הבנים Ohad - Birkat Habanim.mp3
    8.4 MB · צפיות: 116

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה