אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
שלום

אני מחפש כבר כמה שנים שיר שנקרא "משה ואהרון" [לא של קרליבך].
השיר מושר על ידי רבי ותלמידיו הקטנים.
מישהו יודע משהו?

הנה לך

זה

קבצים מצורפים

• ותערב לפניך, מרדכי בן דוד.mp4
    16.6 MB · צפיות: 118
אודי אולמן...

בס"ד

צריכה שיר של אודי אולמן: כל העולם כולו גשר צר...באנגלית
נראה לי מהקלטת: דברי שיר
תודה.

נכתב ע"י ללינקה;2296608:
בס"ד

צריכה שיר של אודי אולמן: כל העולם כולו גשר צר...באנגלית
נראה לי מהקלטת: דברי שיר
תודה.
בשמחה:)
(מהדיסק אגודה אחת)

קבצים מצורפים

• 05-כל העולם כלו.mp3
    4 MB · צפיות: 171
רזא דשבת

צריך את השיר 'רזא בשבת' של שטרייכר בעיבודו של (כמדומני) דודי קאליש.

אני מחפש כבר הרבה זמן שיר בשם חיית הברזל או הנחושת משהו בטווח של השמות הזה של הזמר שולי ראנד אשמח מאד לעזרתכם

שלום

יש לי את זה באיכות קצת ירודה.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• שולי רנד - חיית הברזל (מאיר אריאל).mp3
    8.4 MB · צפיות: 119
תודה רבה בדיוק לזה כיוונתי
אם למישהו יש את זה באיכות נא ונא דיעלה פה

יש לי את זה באיכות טובה יותר אבל לא של שולי רנד!
אם תרצה אשלח לך באישי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה