אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
בבקשה

מי אמר אני ולא קבל......

קבצים מצורפים

• 02-מעוז צור.mp3
    4.7 MB · צפיות: 117
הנרות הללו

נכתב ע"י jacobs;2352494:
צריכה את השיר הנרות הללו של באבוב. אודה מאוד מאוד למי שיוכל להעלות לי.
תודה
כנראה הכוונה למשה גולדמן
בשמחה:)

קבצים מצורפים

• 03-הנרות הללו.mp3
    6.9 MB · צפיות: 125
נכתב ע"י 0052;2353396:
דונלד אולי אתה יכול להוריד לי:):D:p;):cool:

בכיף הייתי מוריד, אבל אני חסום ב"ה, (אני חושב שזה קידוש ה' עצום שנשיא ארה"ב משתמש במחשב חסום!)
אם זה קישור לשיר או קליפ תכתוב מה זה ואם יש לי אעלה.
או שתחכה שיעבור כאן מישהו שזה פתוח לו. יש כאן כמה כאלה.

כבוד נשיא ארה''ב

מאיר גרין נקודה של אור הקליפ:):):):):)
הילרי קלינטון

כבוד הנשיא האם כבר ראית את ההודעה??

נכתב ע"י דונלד טראמפ;2353429:
בכיף הייתי מוריד, אבל אני חסום ב"ה, (אני חושב שזה קידוש ה' עצום שנשיא ארה"ב משתמש במחשב חסום!)
אם זה קישור לשיר או קליפ תכתוב מה זה ואם יש לי אעלה.
או שתחכה שיעבור כאן מישהו שזה פתוח לו. יש כאן כמה כאלה.

אפשר לקבל בבקשה את השיר

יוונים נקבצו עלי בהברה ליטאית?????
למי שיש אודה מראש

הנרות הללו באבוב

נכתב ע"י דונלד טראמפ;2353206:
כנראה הכוונה למשה גולדמן
בשמחה:)

תודה רבה!
לא התכוונתי לזה, הנרות הללו של באבוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה