אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
אשמח מאד אם יעלו את השיר אל תשלח ידך של בני פרידמן ואם יש למישהו את כל האלבום מלאו את העולם באור זה עוד יותר יעזור תודה רבה רבה וחנוכה שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה מראש!

אפשר להעלות בבקשה קליפים ושירים של הקינדרלעך? ואת הקליפ תודה של בני פרידמן?
תודה רבה!

ואם אפשר להעלות גם את:
1. שיר השיירה- אריק איינשטיין
2. אני ואתה- אריק איינשטיין
3. הכל עובר- נתנאל ישראל ושרולי ברונכר
וכן, שירים ישראלים ישנים, שירי מלחמה ועוד...
סליחה על ההפגזות...
תודה רבה!

היי אשמח גם לקבל למייל את האלבום של בני פרידמן ״מלאו את העולם באור״

תודה!

אפשר להעלות בבקשה קליפים ושירים של הקינדרלעך? ואת הקליפ תודה של בני פרידמן?
ואם אפשר להעלות גם את:
1. שיר השיירה- אריק איינשטיין
2. אני ואתה- אריק איינשטיין
3. הכל עובר- נתנאל ישראל ושרולי ברונכר
וכן, שירים ישראלים ישנים, שירי מלחמה ועוד...
סליחה על ההפגזות...
תודה רבה!
אין לאף אחד?

בבקשה...

קבצים מצורפים

• נתנאל_ישראל_ושרולי_ברונכר_בקאבר_׳הכל_עובר׳.mp3
    2 MB · צפיות: 150
היה לי פעם את האלבום של בני פרידמן "כל הנשמה שלי" (בדיסק שקניתי) והדיסק נשרט לי עוד לפני שהספקתי לצרוב את האלבום...
יש למשהו את האלבום ויכול לשלוח לי למייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה