אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
לא. אני מעלה ושולח בג'מבו מייל למייל שלך

נכתב ע"י שרהה;2411966:
אני צריכה את השיר זה אבל בלי הקידומות
רק השיר עצמו להרקדה

יש תוכנה שאפשר לחתוך מהשיר מה שרוצים

נכתב ע"י שלום053;2411983:
יש תוכנה שאפשר לחתוך מהשיר מה שרוצים

אני לא יודעת אם יש לי התוכנה ואפילו יהיה לי אוכל להסתדר

את מקבלת מייל, ואת צריכה רק ללחוץ על ריבוע ההורדה

נכתב ע"י שלום053;2412018:

תודה על העזרה
אבל אני מכירה את עצמי, ובסוף לא אסתדר:mad:

אבל זה נראה שזה יקח הרבה זמן, כי זה כמות גדולה

נכתב ע"י שרהה;2412019:
תודה על העזרה

זה מאוד פשוט

נכתב ע"י שלום053;2412018:

כבודו התכוון אלי? ואם כן מתי המייל אמור להגיע?

נכתב ע"י שרהה;2412019:
תודה על העזרה

סליחה!!
הסתבכתי בין שתי ההודעות

אז למי כבודו שולח למייל ומה כבודו שולח?

תודה מראש!

נכתב ע"י לאה ל;2412038:
אז למי כבודו שולח למייל ומה כבודו שולח?

תודה מראש!

לך. שירי ר' יו"ט הערליך

נכתב ע"י לאה ל;2412043:
תודה רבה!

מגיע ממש עכשיו?

כתוב: זמן משוער 3:32:00 אבל זה יכול מאוד להיות פחות זמן.
סבלנות. לא לדאוג!

יש למישהו אולי את השיר 'אור פניך עלינו אדון נשא' של הרב ירמיה דמן? (מתוך הפייט של יוצרות לפרשת שקלים)

בתודה מראש

יש למישהו אולי את השיר 'אור פניך עלינו אדון נשא' של הרב ירמיה דמן? (מתוך הפייט של יוצרות לפרשת שקלים)

בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה