אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו את השיר 'כבד את אביך ואת אמך' של חיים ישראל
מהאלבום עקבות בחול?
זה יעזור לי מאד..!

מי יכול להעלות בבקשה את השיר 'יעקב' של יו"ט הערליך מושר על ידו?

תודה! פשוט אין מילים!

צריכה דחוף לצורך האזנה...

נכתב ע"י לאה ל;2420105:

תודה! פשוט אין מילים!

איך השיר נקרא?

נכתב ע"י האזרח הפשוט;2420117:
איך השיר נקרא?

נראה לי ש'יעקב'

זה ככל הנראה בקלטת 'תורה' או 'קבלת התורה' אם יש כזה שם לקלטת שלו, תודה רבה.

תשואות חן לניק המסור הרב עובדיה הי"ו, כל הברכות יחולו על ראשכם!

וגם תודה רבה להרב אזרח הפשוט שליט"א על הרצון הטוב כעת, ועל העזרה תמיד!

נכתב ע"י לאה ל;2420105:

תודה! פשוט אין מילים!

אין את זה בשירי ר' יו"ט הערליך?

האסק מחרוזת קרליבך

היה האסק אחד ששרו מחרוזת שירי קרליבך לזכרו. מישהו מכיר?

יש ביצוע של פריד לשיר - סעודניו

???

נכתב ע"י 2449917;2421689:
תודה רבה.
אבל אני מתכוון למשהו יותר ישן.
אולי זה היה מופע מיאמי ולא האסק?
לאחר בדיקה באמת היה גם בהאסק 8
אנסה בע"ה לאתר אותו בשבילכם:)

נכון! כמדומני שזה ההאסק היחיד שלא הוסרט.

אולי מישהו מכיר את מילות השיר הישן "ברחובות ירושלים מסתובב אני מצחצח נעלים יחיה תימני"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה