אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
יצאה לפני שנים קלטת של אריה גלזר עם שירים ממחנה בני תורה
אני מחפש בעיקר את השיר חשבתי דרכי.
יש למישהו?

נכתב ע"י ביגו;n4965666:
יצאה לפני שנים קלטת של אריה גלזר עם שירים ממחנה בני תורה
אני מחפש בעיקר את השיר חשבתי דרכי.
יש למישהו?

מה שם השיר?
יש עוד קצת מילים?

חשבתי דרכי ואשיבה רגלי אל עדותיך
יש שם גם את ההמנון של בני תורה אנחנו בנים לכל דבר
שובה ישראל עד ה' אלוקיך

מחפשת את השיר I can be של שוואקי.
תודה.

תודה!.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש למישהו "ירושלים של זהב" בגירסה גברית?
תודה!

נכתב ע"י ronitg;n4967236:
יש למישהו "ירושלים של זהב" בגירסה גברית?
תודה!

אברהם פריד בהופעה

קבצים מצורפים

• 07-ירושלים של זהב.mp3
    4.8 MB · צפיות: 106
נכתב ע"י i am;n4964913:
מתי תגיע ההזדמנות?;);)

(תזכורת - מבקשת מנגינות מ"הניגון שבלב" (אליעזר רוזנפלד) של מנגינות מוכרות)

אפשר גם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מעלה לג'מבו בהמשך היום יגיע הקישור
​​​​​​​

דחוף מאד!!!
צריך את השיר קול ששון של דדי גראוכר אם מישהו יוכל להעלות לי דחוף אודה לו מאדדד!!
תודה

מקווה שזה בסדר לבקש, בשביל תוכנית...
יש למישהו את "הבה נגילה" ואת "הבאנו שלום עליכם"?

נכתב ע"י שלמה 6120;n4969159:
דחוף מאד!!!
צריך את השיר קול ששון של דדי גראוכר אם מישהו יוכל להעלות לי דחוף אודה לו מאדדד!!
תודה

לזה הכוונה?

קבצים מצורפים

• 06-עוד ישמע.mp3
    4.2 MB · צפיות: 92
אם אפשר את השיר אמא של נתנאל ישראל דחוףףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה