אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
בבקשה...
אפשר להעלות את השיר 'רבונו של עולם' של הרה"ק מברדיצ'וב. בביצוע איכותי
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 36-לאמיר מאכן א בייט-ברדיטשוב.mp3
    5.7 MB · צפיות: 179
אתה נגלית של ברסלב, יש?
לא אינסטרומנטלי
תודה

יש למישהו שיר, אני לא יודעת מי ביצע אותו
הפזמון זה בערך:

כי בעזרת הקל,
אנחנו עוד נחיה פה בארץ ישראל
ונשיר לך שיר תודה
מכל הלב ומכל הנשמה

זו מקהלת ילדים ששרה

דחוף לי ניגונים יהודיים עם הכנר יצחק פרלמן למי שיש

יש דיסק עם החזן הלפגוט אני מעלה כאן שיר אחד משם בהצלחה

קבצים מצורפים

• 03-שופר של משיח.mp3
    4.2 MB · צפיות: 105
יש למישהו את הזיץ של שמואל גריינמן על המילים "יבוא יום, אין מלווין לו לאדם בשעת פטירתו לא כסף וזהב, לא אבנים טובות ומרגליות וכו"?
תודה!

אפשר בבקשה את הקליפ father dont cry [אבא אל תבכה]
של שוואקי
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• Father Don't Cry Official Music Video(1).mp4
    18.1 MB · צפיות: 207
  • Father Don't Cry Official Music Video.mp3
    12.7 MB · צפיות: 251
מי שיכול להעלות בבקשה את השיר
הורינו ה' דרכך - בעלזא
מאד מאד יעזור לי
תודה רבה רבה מראש!

אני מחפשת דחוף את השיר מהאסק 3 A SMALL PEICE OF HEVEN תודה לכל העוזרים והמסעים תברכו מפי עליון אמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה