אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• מנדי וולד - אנחנו עמך.MP3
    5.5 MB · צפיות: 93
יש למישהו את השיר:
"ברכנו ד' אלוקינו הכל מעשי ידינו... וברך את שנותינו... ותן טל ומטר לברכה על פני האדמה"...
של חמסה בויז מתוך הדיסק שמע ישראל

קבצים מצורפים

• 04 - ברכנו השם.mp3
    4.5 MB · צפיות: 80
מחפש ביצוע לשיר הכבוד (אנעים זמירות) בלחן ששרים בחב"ד וגם אצל חלק מהספרדים בפתיחת ההיכל (לא בלחן הרגיל והנפוץ)
תודה מראש
אני לא כ"כ יודעת מה שרים אבל אולי זה יעזור !

קבצים מצורפים

• 04-אנעים זמירות.mp3
    1.3 MB · צפיות: 107
  • 05-אנעים זמירות ב.mp3
    1.4 MB · צפיות: 89
  • 05 מ.ב.ד - אנעים זמירות.mp3
    11.4 MB · צפיות: 109
אשמח מאוד לקבל גם קליפים
אפשר להעלות לכאן או לשלוח לי בפרטי למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• 09-קול ברמה.mp3
    4.7 MB · צפיות: 157

קבצים מצורפים

• פתח ליבך .mp4
    21.7 MB · צפיות: 103
ועכשיו ברצינות אתה מדבר על משהו ללא מילים
יש משהו של דוד פישר האגדי אולי זה זה?
בקשר ללו הייתי רוטשילד דלעיל, תודה לכולם אבל עדיין זה לא זה. אז יאללה אני מתייאש ונראה אתכם מצליחים...

למי יש את השיר "פקודי ה ישרים משמחי לב" של אברהם פריד אמרו לי שזה בדיסק של פרחי לונדון תודה מראש

למי יש את השיר "פקודי ה ישרים משמחי לב" של אברהם פריד אמרו לי שזה בדיסק של פרחי לונדון תודה מראש
בבקשה, אברהם פריד ומקהלת מלכות:

קבצים מצורפים

• אברהם פריד ומקהלת מלכות פקודי ה'.mp4
    16 MB · צפיות: 134

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה