אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
היה פעם קלטות בשם 'רגש' עם שירים מיחודים. אולי יש למשהו מידע איך ניתן להשיגן.

שלום, אני צריכה את השיר מודה אני ששר אברהם טל ובניה ברבי (שבמקור זה של הזמר מאיר אריאל, תודה מראש!!!
משהו מכיר את זה?, יש לי קישור ליוטיוב שאני חסומה ולא יכולה להוריד, אולי משהו רוצה "להתנדב" ולהוריד לי???, שיפנה אלי בפרטי, תודה עצומה!

מחפשת בדחיפות שיר של מישהו " בראווער"/ בראבער משהו כזה על המילים "כי לא יודח ממנו יודח" עם חרוזים באידיש.

קבצים מצורפים

• 10 - ה' מלך.mp3
    2.7 MB · צפיות: 139
איזה רעיונות יש לשירים יפים שיכולים לעשות עליהם ריקוד בחתונה (הבנות הקטנות)

תודה רבה
כל המשמח חתן וכלה אבי אילסון
כל המשמח נתי לוין
שמחה במעונכם רולי דיקמן
הלילה בשמחה רולי דיקמן
לשמח כלה אבי מן
בואי כלה מרדכי בן דוד
מזל טוב אלי מרקוס
מצורף...

קבצים מצורפים

• 04.שמחה במעונכם.mp3
    9.1 MB · צפיות: 77
  • 12.הלילה בשמחה.mp3
    9.2 MB · צפיות: 76
  • אבי אילסון פותח את עונת החתונות כל המשמח חתן וכלה.mp3
    11.2 MB · צפיות: 75
  • פסגה מוזיקאלית_ אבי מן פותח את עונת החתונות עם _לשמח כלה_ _ רדיו גאולה.mp3
    8.5 MB · צפיות: 67
  • נתי לוין - כל המשמח.mp3
    7.3 MB · צפיות: 73
  • 05 בואי כלה.mp3
    8 MB · צפיות: 74
  • אלי מרקוס מזל טוב.mp3
    4.1 MB · צפיות: 74
מחפשת בדחיפות שיר של מישהו " בראווער"/ בראבער משהו כזה על המילים "כי לא יודח ממנו יודח" עם חרוזים באידיש.

שלום, אני צריכה את השיר מודה אני ששר אברהם טל ובניה ברבי (שבמקור זה של הזמר מאיר אריאל, תודה מראש!!!
משהו מכיר את זה?, יש לי קישור ליוטיוב שאני חסומה ולא יכולה להוריד, אולי משהו רוצה "להתנדב" ולהוריד לי???, שיפנה אלי בפרטי, תודה עצומה!
תדביק כאן את הקישור.

אני צריכה את השיר אשר ברא ששר אוהד מושקוביץ בליווי מקהלת ילדים

קבצים מצורפים

• אוהד מושקוביץ אשר ברא ללא מילות פתיחה.mp3
    4.1 MB · צפיות: 63
  • אוהד מושקוביץ אשר ברא.mp3
    4.6 MB · צפיות: 71
מחפשת שיר מאוד ישן, "לכה דודי" של סאטמר (כמדומני שיש את זה רק בקלטת ולא בדיסק).
יש מצב שמישהו יכול למצוא לי את זה?
תודה!

די ג׳י רועי הרוש ואבישי אשל – "אחד יחיד ומיוחד"

רpng-560x267.png

לאחר שיתוף הפעולה עם הזמר איציק אורלב בשיר ׳צמאה נפשי׳. שיר שמאז צאתו זכה לשמח ולהרקיד ללא הפסקה, מארח היוצר רועי הרוש את הזמר אבישי אשל בחידוש ללהיט החתונות ׳אחד יחיד׳ שיר המשויך לחסידות ויז’ניץ, על העיבוד החדשני אחראי רועי הרוש.

קבצים מצורפים

• רועי הרוש ואבישי אשל - אחד יחיד ומיוחד.mp3
    9.8 MB · צפיות: 74

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה