אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
לא, זה 1,
אני צריכה 6
השבת נועם הנשמות

למי יש בבקשה את השיר אם אמרתי מטה רגלי [זה שיר עתיק כמדומני שהוא של המר"ם שפירא]

קבצים מצורפים

• 06-אם אמרתי.mp3
    5.8 MB · צפיות: 123
  • 07 אם אמרתי.mp3
    1.8 MB · צפיות: 107
  • 09 אם אמרתי.mp3
    4 MB · צפיות: 115
  • 09 אם אמרתי.mp3
    2.7 MB · צפיות: 102
אני מחפשת בדחיפות נואשת שיר ישן ומיושן על רבי חנינא בן תרדיון איך שהוא נהרג על קידוש השם.
הפזמון הוא משהו כמו:
זיינע אויגן גאר באלויכטן ווי דער פייער האט געשיינט
האט דער תנא נישט געציטערט נישט געווינט
נאר מיט שטאלץ האט ער אנערקענט
אז די אותיות נישט פארברענט.

אפשר בבקשה מחרוזת חתונה חדשה של בערי וובר?
תודה מראש.

משהו יכול להעלות בבקשה את השיר "שמע קולינו" העתיק?
לא של מיאמי, המנגינה השניה,
אין לי מושג של מי המקור.
תודה!

למישהו יש את השיר הזה שיהיה שיח שפתותינו.... כאילו כאילו הקרבתי כאילו הקרבתי קרבן התמיד קרבן התמיד במועדו וכו' נדמה לי שזה של שלמה גולדמן
תודה רבה!

לאף אחד אין?זה שיר ישן!ולמה כל שיר שאני מנסה להוריד לסמרטפון מפרוג זה כותב - ללא כותרת הודעה ניכשלה?

חוץ ממודה אני של עומר אדם יש לו עוד שירים טובים?ולא שירים לא ראויים? ........

יש את השיר ברכת הבנים של אוהד מושוקוביץ בגרסה חסידית?

אם כן, אשמח שתעלו

קבצים מצורפים

• 11-שיר הפלאפל.mp3
    2.7 MB · צפיות: 303
אפשר להעלות את:
אייכה ומוחין דקטנות
של שולי רנד

תודה רבה
ושבוע מבורך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה