אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
בדקתי עכשיו את השיר היום ויש רק חצי ממנו יש מצב להוריד עוד פעם אשמח תודה!

אודה למי שיועיל /תואיל להעלות את השיר עלה למעלה עלה בביצוע של זמר אחר מנתנאל מנת עדיף הקלטת אולפן. יישר כח מראש. מאוד יעזור לי אם תשלחו לי ישירות למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אודה למי שיועיל /תואיל להעלות את השיר עלה למעלה עלה בביצוע של זמר אחר מנתנאל מנת עדיף הקלטת אולפן. יישר כח מראש. מאוד יעזור לי אם תשלחו לי ישירות למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• ביני לנדאו ומקהלת ישל''צ - כנפי רוח.mp3
    4.2 MB · צפיות: 75
  • המועצת מארחת סינגולדה - יש לך כנפי רוח.mp3
    5.6 MB · צפיות: 70
אני מחפשת את השיר "אמא הגידי לי מה את מבקשת"
של מיריי ישראלי- יש למישהו ?
תודה

אפשר גם את מילות השיר המדהים הזה?

המילים של הרב קוק-

בֶּן אָדָם, עֲלֵה לְמַעְלָה עֲלֵה.

כִּי כֹּחַ עַז לְךָ יֵשׁ לְךָ כַּנְפֵי רוּחַ, כַּנְפֵי נְשָׁרִים אַבִּירִים.

אַל תְּכַחֵשׁ בָּם פֶּן יכחשו לְךָ.

דּרושׁ אוֹתָם – ויימצאו לך מיד.
(מתוך ויקיפדיה)

המילים של הרב קוק-

בֶּן אָדָם, עֲלֵה לְמַעְלָה עֲלֵה.

כִּי כֹּחַ עַז לְךָ יֵשׁ לְךָ כַּנְפֵי רוּחַ, כַּנְפֵי נְשָׁרִים אַבִּירִים.

אַל תְּכַחֵשׁ בָּם פֶּן יכחשו לְךָ.

דּרושׁ אוֹתָם – ויימצאו לך מיד.
(מתוך ויקיפדיה)
תודה רבה!

אם יש למישהו את השיר הנפלא הזה בעוד ביצועים של זמרים נוספים אשמח מאוד אם יואיל להעלות. תודה גדולה מראש

מי יכול לעלות לי את השיר sunshine של מיאמי הישן והטוב?
תודה מראש.

למי יש את השיר "אתה ה' לעולם תשב... כיסאך לדור ודור......" של מרדכי בן-דוד?????
תודה רבה!!

יש למישהו את לעבעדיג יענקל?
בתודה מראש
של ר' לוי יצחק שושן, בבקשה:
(זוהי הגירסה הקצרה יותר, את הגירסה הארוכה בינתיים איני מצליח להעלות, אשתדל לעשות זאת בעז"ה בהזדמנות הקרובה).

קבצים מצורפים

• 03 לייבדיק יענק'ל 1 (הקצר).mp3
    4.7 MB · צפיות: 119
נערך לאחרונה ב:
האם יש למישהו את הדיסק תריג גרופע?
הדיסק חולק חינם בארה"ב
תריג גרופע.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה