- הוסף לסימניות
- #3,901
אני מחפש את הקליפ תהום אל תהום של מנדי רוט ומוטי ויזל
בתודה מראש
https://www.youtube.com/watch?v=-_kuyJDm_DA
אני מחפש את הקליפ תהום אל תהום של מנדי רוט ומוטי ויזל
בתודה מראש
בבקשה.אשמח לקבל את השיר הזה http://www.geula.fm/2186/רק-כאן-גד-אלבז-בסינגל-חדש/
אשמח אם אחד מכם יעלה לי כקובץ
בבקשה.אשמח אם אחד מכם יעלה לי כקובץ
כי אין לי יוטיוב
בתודה מראש
אני מעונין בשיר של יואלי קליין 'דע לך' אם יש למישהו אשמח
יהודה גרין[/QUOTE
מי יודעת מה המקצב של השיר הזה?
אני לא מצליחה לפענח עם כל הפעמות שיש בו...
כן אבל תבדקי זה לא מסתדר כל כך עם 4/4, יש הרבה קדמות אוליאמור ליהיות 4/4
ספציפי אצל יהודה גרין זה קצת משובש מבחינת הפעמות, אבל ככה זה בשיר הרגילכן אבל תבדקי זה לא מסתדר כל כך עם 4/4, יש הרבה קדמות אולי
מבחינת הטון שהוא שר, הוא מעולה למה שאני צריכהספציפי אצל יהודה גרין זה קצת משובש מבחינת הפעמות, אבל ככה זה בשיר הרגיל
בבקשה.אולי יש למישהו כאן שיר ישן "את צמח דוד" אולי היה בקלטת בשם 'רגש'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים