אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו את הדיסק 'א פארשפיל אין ויז'ניץ' [כלול בזה שתי דיסקים] ?
תודה מראש
א פארשפיל אין ויז'ניץ.jpg

בדיסק של נפתלי קמפה, השיר האחרון ''הטוב'',
נפתלי קמפה שר ביחד עם זלמן שטוב, בחוברת האלבום הוא כותב שזה של שלמה קרליבך,
אשמח מאוד אם מישהו יעלה לפה את זה בביצוע של קרליבך,

בדיסק של נפתלי קמפה, השיר האחרון ''הטוב'',
נפתלי קמפה שר ביחד עם זלמן שטוב, בחוברת האלבום הוא כותב שזה של שלמה קרליבך,
אשמח מאוד אם מישהו יעלה לפה את זה בביצוע של קרליבך,

קבצים מצורפים

• הטוב כי לא כלו.mp3
    1.8 MB · צפיות: 182
אני צריכה שיר ילדים של דתיה בן דור.
"פעם אחת פגשתי בראי חבר חדש, מה שאני לבשתי בדיוק גם הוא לבש......"
תודה!

מחפש את השיר להודות ולהלל של יענקי דסקל דחוף,

בטוח שככה השם של השיר? מאיזה דיסק זה? תביאו יותר פרטים ואני יעלה את זה
זה השם ויש שם מילים באידיש קצת זה שיר קצת איטי, ונראה לי שאמרו שהוא הוציא את זה לחתונת או אירוסי ביתו

מחפשת את השיר אבא תעצור את הדמעות -
תודה

מחפש את השיר להודות ולהלל של יענקי דסקל דחוף,
בטוח שככה השם של השיר? מאיזה דיסק זה? תביאו יותר פרטים ואני יעלה את זה
זה השם ויש שם מילים באידיש קצת זה שיר קצת איטי, ונראה לי שאמרו שהוא הוציא את זה לחתונת או אירוסי ביתו
המילים של השיר הם:
להודות ולהלל - טאטע איך דאנק דיר טאטע איך לויב דיר - להודות ולהלל.
על חיינו המסורים בידיך מודים אנחנו לך.
ועל ניסיך שבכל יום עמנו מודים אנחנו לך
ועל נשמותינו הפקודות לך מודים אנחנו לך.

יצא לכבוד נישואי נכד האדמו"ר מויזניץ ונכדת האדמו"ר מקרעטשניף ק"ג לפני קרוב לשנתיים.
לא ידוע לי שמופיע בדיסק כלשהו, תנסה להשיג הקלטה מהחתונה ההיא כנראה שתמצא שם.

זקוק לשיר "עבדו את ה' בשמחה"
("עבדו עבדו עבדו עבדו את ה' בשמחה... בואו לפניו לפניו ברננה")

תודה רבה לכל המוצא

קבצים מצורפים

• 21-עבדו את ה.mp3
    2.6 MB · צפיות: 110

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה